Wanneer je je weleens hebt verdiept in een thuisstudie of thuiscursussen, of goed hebt opgelet tijdens het televisie kijken. Dan is je opgevallen dat alle onderwijsinstellingen met mooie aanbiedingen pronken. In de meeste gevallen kun je bij een thuisstudie, afhankelijk van welk opleidingsniveau je volt. Een gratis tablet iPad of HD Action cam krijgen, wanneer je je inschrijft voor een cursus. Normaal gesproken heeft de thuisstudie opleider NHA ook een dergelijke aanbieding. Maar nu maken ze het helemaal bont.

Win een reis bij NHA.

NHA heeft tijdelijk alle andere acties weggedaan om je mee te kunnen laten doen met een nieuwe actie. Je kunt nu een reis voor 2 personen winnen. Het gaat hier niet om zomaar een reis, maar om een vakantie naar een ware droombestemming. 8 dagen voor 2 personen naar een van de mooiste studieplekken ter wereld. Want ja ook studeren doe je op een heerlijk vakantie adres.

Wat moet je doen om deze reis te winnen?

Wanneer jij je voor 20 januari inschrijft voor een NHA opleiding. Maak je kans op een vakantie van 8 dagen voor 2 personen naar Mexico. Om precies te zijn ga je dan naar het Viceroy Riviera Maya resort, Een van de meest luxe accommodaties in de Mexico. Zo heeft het een heerlijk zwembad waar je met je voetjes in het water in alle rust je NHA opleiding kunt volgen. En ligt het resort in een zeer fraaie omgeving.

Wanneer je je inschrijft krijg je automatisch een uitnodiging om mee te doen met deze aanbieding.

Wat kun je precies winnen?

  • 7 overnachtingen voor 2 personen
  • Logies en ontbijt.
  • Vliegreis inclusief de luchthavenbelasting.
  • PrivĂ©transfer ter plaatse van en naar de luchthaven.

Daarnaast geeft NHA ook nog eens 20 hangmatten weg en krijgt iedere nieuwe inschrijving een mooi badlaken cadeau. Gebruik onderstaande knop om direct naar de website van NHA te gaan en je daar voor een cursus naar keuze in te schrijven.

Zie jij jezelf al op deze droombestemming samen met je partner, beste vriend of vriendin, of misschien wel een familie lid. Genietend van de warme zon, het koele water in een mooie omgeving? Een betere manier om aan je opleiding te beginnen bestaat nu. Wil je kans maken? Schrijf je dan voor 20 januari in en wie weet ga jij binnenkort op een geheel verzorgde droom studiereis voor 2 personen.

Naar NHA.