Thuisstuderen met Studieplan

In tegenstelling tot de andere thuisopleiders zoals het NHA, LOI en NTI, heeft Studieplan geen klassikale opleidingen en richt zich geheel op thuisopleidingen. Elke thuisstudie bij Studieplan is van erg goede kwaliteit en is het aanbod erg groot, met 350 cursussen en opleidingen is er altijd wel een thuisopleiding te vinden die bij je past.

Daarnaast is een thuisstudie via Studieplan erg laaggeprijsd je kunt kiezen of je een opleiding met of zonder hulp wilt volgen en dit geheel in je eigen tempo. mocht je eerst een gratis studiegids willen aanvragen of een gratis proefles naar keuze willen proberen dan is dit geen enkel probleem. Bovendien krijg je bij Studieplan een gratis HD action cam wanneer je je inschrijft voor een studie vanaf € 100,-

Ga naar Studieplan.nl

Studieplan kenmerken.

Gratis Studieplan proefles

Probeer voordat je daadwerkelijk aan een thuisstudie begint eerst eens een gratis proefles naar keuze.

Meteen beginnen

Inschrijven is heel eenvoudig en je kan meteen beginnen via je online leeromgeving.

Tot 70% korting

Studieplan heeft 350 thuisstudies en cursussen tegen de laagste prijs.

Gratis HD action camera.

Wanneer je nu inschrijft voor een studie bij Studieplan, dan krijg je nu een gratis action cam met waterdichte behuizing en extra’s

Niet geslaagd? Lesgeld terug!

Met uitstekend lesmateriaal van ligt het slagingspercentage erg hoog.

Gratis studiegids

Klik op de link om een gratis Studieplan studiegids aan te vragen.
Gratis Studiegids.

Van beroepsopleidingen tot een snelstudie.

Studieplan heeft 350 opleidingen en cursussen waar je uit kunt kiezen.

Taal & Hobbycursussen

Of je nou een nieuwe taal wilt leren, een hobby cursus wilt volgen en je eigen bedrijf starten, bij Studieplan vind je altijd een geschikte thuisstudie.

Studieplan Thuisstudie.

Tussen de 350 opleidingen van Studieplan vind je altijd wel een geschikte studie, of je nou een eigen bedrijf wilt starten, Spaans leren wilt, of een hobby of snelstudie wilt volgen. Studieplan heeft op elk gebied een thuisstudie en is daarin gespecialiseerd, na het inschrijven krijg je direct een eigen online leeromgeving waar je alle benodigde tools vind om op je gemak en in je eigen tempo een nieuwe studie te volgen. Door het gemak van online leren op afstand kun je overal en wanneer je  maar wilt 24/7 jouw opleiding of cursus volgen.

Beroepsopleidingen, snelstudies, hobbycursussen, taalcursussen of een cursus waarbij je leert om je eigen bedrijf te starten, het aanbod in cursussen en opleidingen is erg ruim.
In de handige online leeromgeving vind je alle nodige tools die je kunt gebruiken om het volgen van je thuisopleiding nog leuker en makkelijker te maken.
Met 80 taalcursussen is Studieplan een van de grootste aanbieders op het gebied van talen, je kunt al vanaf 12,- een nieuwe taal leren.
Naast de gratis proefles kun je ook een gratis studiegids aanvragen over je interessegebied, zo kun je op je gemak het aanbod , thuisopleidingen bekijken.

Gratis HD action cam bij een opleiding vanaf € 100,-

HD Action Cam

Studieplan ervaringen

Ik ben erg tevreden over de taalcursus Sloveens, het is mijn moedertaal maar aangezien ik in Nederland geboren ben heb ik de taal nooit perfect gesproken, laat staan schrijven, met deze thuiscursus ben ik goed op weg om de Sloveense taal helemaal eigen te maken.
Mattia
Ik was opzoek naar een cursus tuinieren omdat ik graag in de tuin bezig ben, bij de meeste opleiders hebben ze alleen echte hoveniers opleidingen. Via Studie24.nl heb ik een laagdrempelige cursus tuinieren gevonden waarmee ik de basis van het thuis tuinieren kan leren.
Petra Voorhoven
Waar de meeste thuisstudie aanbieders in te kort schieten is het aanbod beauty opleidingen, bij Studieplan kun je kiezen uit een ruime selectie cursussen van simpele snelstudies en cursussen tot een echte opleiding of studie om en eigen bedrijf te starten, ik ben bezig om mijn eigen kapperssalon te starten en ben tot nu toe erg blij met de hulp van Studieplan hierbij.
Geraldine Aalst