FAQ items aan het laden...

Studieplan studiegids

Door op bovenstaande knop (in de afbeelding) te klikken wordt je direct doorverwezen naar de website waar je een gratis Studieplan studiegids kunt aanvragen. Op deze manier kun je op je gemak alle opleidingsinformatie van de gekozen studie of cursus bekijken om erachter te komen of het de juiste thuisstudie voor jou is, je kunt kiezen voor een fysieke gids die je per post thuis gestuurd krijgt, maar je kunt ook voor een studiegids als PDF bestand kiezen, deze heb je binnen een paar minuten in je inbox. Daarnaast krijg je van Studieplan ook nog eens € 5,- korting wanneer je een cursus gaat volgen.

Waarom Studieplan?

Studieplan is heeft de laagste studie prijzen van Nederland en een groot aanbod van 350 thuisopleidingen en cursussen.
Het slagingspercentage is erg hoog en de les materialen zijn uitstekend, mocht je toch de eerste keer niet meteen slagen, dan krijg je je lesgeld terug.
Met een thuisstudie van Studieplan kun je erkende diploma’s halen, exact dezelfde als bij de duurdere opleidingen.

Op Studie24.nl De beste thuisstudies.

Op onze website vergelijken wij alleen de beste thuisstudies in Nederland, wij zijn een onafhankelijke vergelijkings-website, en geven jou een kwalitatief aanbod van de beste thuisstudies, opleidingen en cursussen. Elke opleider is uitvoerig door ons onderzocht en getest op hun kwaliteit en service.

Nu met gratis HD Action Cam.

Schrijf je nu in voor een studie en krijg een gratis HD Action Camera bij je studie of cursus.

studieplan studiegids

Gratis Studiegids Aanvragen

Vrijblijvend thuisstudies en opleidingen met elkaar vergelijken.

Vraag vandaag gratis de Studieplan Studiegids aan, bekijk op je gemak alle informatie over de thuisopleiding of cursus die je wilt volgen.
Gratis Studiegids Aanvragen