Squla leuk leren

Squla leuk leren.

Ook voor kinderen is er online steeds meer te doen op het gebied van leren. Naast het kwalitatieve LOI Kidzz heb je ook het leuke Ducktypen waarmee je kind leert om blind te typen. Squla leuk leren is een van de aanbieders van online cursussen voor kinderen die in dit rijtje thuis hoort. Wat dat betreft is Squla het complete pakket, waarmee kinderen vanaf groep 1 t/m 8 spelenderwijs alle vakken van de basisschool kunnen leren.

Squla is een online leeromgeving een kunnen kinderen inloggen om vervolgens op een leuke manier de basisschool vakken te oefenen. De spelletjes en oefeningen sluiten goed aan op de lessen op school. Daarom heeft dit een hele grote toegevoegde waarde. Of het nou om rekenen, taal, spelling, aardrijkskunde, geschiedenis of Engels gaat. Alle vakken komen aanbod..

Het mooie van deze online cursus voor kinderen. Is dat je kind dit vanaf elk apparaat met wifi kan doen. Via een app op de telefoon of tablet. Of op de laptop of computer. Je kind kan werkelijk altijd en overal op inloggen en beginnen met leuk leren. Als ouder kun je ook op Squla inloggen om de voortgang te zien.

Binnen het leerplatform zijn er ontzettend veel mogelijkheden beschikbaar. Zo zijn er meer dan 70.000 quizvragen Je kunt alleen spelen en zelfs tegen een vriend. Het wordt ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten en game ontwikkelaars en maken de kinderen spelenderwijs kennis met de cito vragen.

Naar Squla.nl

Squla voordelen.

30 dagen Gratis proberen

Je kunt nu tijdelijk 30 dagen Squla gratis proberen.

Speel en leer.

Kinderen vanaf groep 1 t/m 8 leren spelende thuis alle basisschool vakken.

Sparen voor echte cadeaus

Voor elk goed antwoord krijg je muntjes die je kunt inruilen voor cadeaus

70.000 Quizvragen

Squla leuk leren heeft meer dan 70.000 quizvragen in alle vakken.

Powered by Cito

Vanaf groep 3, zijn er quizzen die zijn ontwikkeld in samenwerking met Cito.

Ouderaccount

Krijg inzicht, pas het niveau aan en moedig je kind aan met een bericht via de Squla ouderaccount.

Favoriet van leerkrachten

Veel scholen en leerkrachten raden Squla aan om thuis extra mee te oefenen.

Computer, tablet of telefoon.

Zo leer je overal met de Squla app voor tablets en mobiele telefoons.

Squla

Ongeveer 100.000 kinderen maken nu al gebruik van Squla leuk leren. Naast het leuk leren en spelenderwijs basisschool vakken oefenen. Kun je ook sparen voor echte cadeaus. Voor goede antwoorden krijg je muntjes en met deze muntjes kun je echte prijzen kopen zoals bijvoorbeeld bioscoopkaartjes. Dezelfde voordelen van een thuisstudie maar dan voor kinderen. Leren waar en wanneer jij dat wilt. Een apart ouderaccount waarmee je de voortgang van je kind kunt volgen en hem of haar kunt aanmoedigen met leuke berichtjes.

De leukste vakken waarmee kinderen worden uitgedaagd om de beste te worden met de games en spelletjes.
De oefeningen en spelletjes sluiten perfect aan bij de lesstof op school. Oefen deze vakken: Cito-modules, Topografie, Engels, Natuur en Techniek, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Spelling, Begrijpend lezen, Taal en rekenen.
Voor de kleintjes worden er in de spelletjes meer beelden en geluiden gebruikt. Zo hoeft je kind nog niet te kunnen lezen om toch te kunnen leren.
Alle basisschoolvakken komen aanbod. Daarnaast is het mogelijk om eerst gebruik te maken van een gratis proefmaand.

Nu tijdelijk 30 dagen gratis proberen.

500x500 Squla 1 maand gratis

Squla ervaringen

Onze zoon had een kleine achterstand, Op advies van school hebben wij Squla aangeschaft en zagen na 2 maanden al duidelijk een verschil. Hij vind het ontzettend leuk om elke keer weer in te loggen en dat blijkt uit z,n voortgang.
Loes Aarsen
Mijn beide kids zijn verslaafd aan Squla, elke dag vragen ze weer “papa mogen we weer spelen?” Dit is natuurlijk wat je graag ziet. Dat je kind graag wilt leren. Dit is echt super goed!
Arnold Vredenburg
Het mooie is dat mijn dochter ook tijdens de vakanties en zelfs op studiedagen toch door kan gaan met leren. Naast de kwaliteit van de lesstof, vind ik dit een van de beste eigenschappen,
Jolien