Nog niet zo heel lang geleden hebben we het op onze website over de Squla leuk leren app gehad. Deze app is ideaal voor kinderen om alle basisschoolvakken mee te oefenen vanuit hun vertrouwde omgeving en wanneer hun dit uitkomt. Squla is in feite een thuisstudie voor kinderen net zoals LOI Kidzz en of de Slimleren dienst voor iets oudere kinderen. Vandaag hebben we goed nieuws want voordat je een lidmaatschap neemt, kun je de Squla gratis proberen met de demoversie of de 3o dagen niet goed geld terug aanbieding.

Squla Gratis proberen.

Ja je leest het goed je kunt Squla gratis proberen op 2 manieren. De dienst werkt met een maandelijks abonnement dat je voor een jaar, halfjaar of maand kunt afsluiten. Hoe langer je een abonnement neemt hoe goedkoper het wordt. De prijzen van Squla zal ik zo meteen nog een keer netjes voor je op een rij zetten. Maar voordat je een dergelijk abonnement aangaat of überhaupt iets koopt op afstand wil je weten of het het juiste product is voor wat je zoekt. Daarom kun je via de volgende 2 manieren Squla gratis proberen. Het is vergelijkbaar met het krijgen van een LOLboost, je wilt zeker weten dat je je geld investeert in goede diensten.

Demo.

Met de gratis demo versie kun je Squla gratis proberen. De versie is zowel online via de website als via de app voor Android en iOS apparaten zoals tablet, iPad’s en iPhones te gebruiken. Om de demo versie op een van de apparaten te gebruiken download je de Squla app via de app of playstore waarna je voor de demoversie kunt kiezen.

En deze demoversie krijg je een goed beeld van hoe Squla leuk leren werkt. De Demoversie is een beperkte versie waarin je niet alle modules, oefeningen en spelletjes kunt doen maar genoeg om er een goede indruk van te krijgen. Zo kun je eerst je kind deze probeer versie laten uitproberen voordat je een lidmaatschap aangaat.

30 dagen niet goed geld terug.

Naast de Squla demo die je vrijblijvend kunt uitproberen. Is er nog een manier waarmee je Squla gratis proberen kunt. Dat doe je door meteen een lidmaatschap / abonnement aan te gaan. Dit abonnement kun je namelijk binnen 30 dagen weer eenvoudig opzeggen onder de “30 dagen niet goed geld terug” voorwaarden. Het voordeel hiervan ten opzichte van de Squla demo is dat je toegang tot de volledige app hebt en alle functionaliteiten kunt uitproberen. Zo krijg je een nog beter beeld of dit voor jouw kind het juiste leermiddel is.

Wat zijn de prijzen?

Er worden 3 abonnementsvormen gebruikt:

  • Jaarlidmaatschap – € 7,95 (per kind per maand)
  • Halfjaarlidmaatschap – € 9,95 (per kind per maand)
  • Maandlidmaatschap – € 11,95 (per kind per maand)

Optioneel kun je nog 1 of 2 kinderen extra lid maken van Squla en krijg je een gereduceerd tarief bij meerdere kinderen. Gebruik onderstaande knop Om Squla gratis te proberen.

Naar Squla

Wat is Squla?

Mocht je nog niet precies weten wat Squla leuk leren inhoud, dan kun je onze pagina met meer informatie over Squla hier vinden. Met deze manier van leren kunnen kinderen vanaf groep 1 tot en met groep 8 alle basisschoolvakken thuis oefenen. Dit kan vanaf een computer / laptop tablet of telefoon. Alle belangrijke vakken zoals taal, begrijpend lezen, rekenen, aardrijkskunde, geschiedenis en meer worden behandeld afhankelijk van in welke groep je kind zit.

Ook scholen maken gebruik van deze leermethode. Zo word er op veel scholen in heel Nederland door leerkrachten gebruik gemaakt van de lesstof die deze dienst biedt. Dit kan door dit klassikaal toe te passen maar ook individueel met de kinderen die extra oefeningen nodig hebben. Of het wordt als advies om thuis te oefenen mee gegeven.