Wat is Soofos?

Soofos is nieuw en alles behalve een traditioneel cursus platform zoals we dat bijvoorbeeld van Laudius en Studieplan kennen. Wat is Soofos dan wel? Denk aan een online marktplaats voor cursussen. Je vind er een groot aanbod aan cursussen die worden aangeboden door de Soofos instructeurs. Of je een nieuwe taal leren wilt, een cursus marketing, Photoshop, fotografie of iets in de persoonlijke ontwikkeling. Bij Soofos vind je altijd een geschikte cursus.

De online cursussen van Soofos zijn scherp geprijsd en bestaan uit video’s oefeningen en geschreven teksten. Het les materiaal is erg toegankelijk voor iedereen of je nu iets nieuws wilt leren. Of zelf een cursus wilt maken. Het bedrijf is wat dat betreft revolutionair bezig en bied een cursus aan waarmee je leert om een cursus te maken. Je kunt je ook aanmelden als instructeur om zelf cursussen aan te bieden en hier leuk mee te verdienen.

Ga naar Soofos.nl

Soofos eigenschappen.

Marktplaats voor cursussen.

Vind en leer uit een groot aanbod cursussen, of maak je eigen cursus en wordt instructeur.

Leer altijd wanneer jij wilt.

De online cursussen zijn altijd en vanaf elk apparaat beschikbaar. Zo kun je leren waar wanneer je wilt.

14 dagen geld terug.

Mocht je je bedenken, dan kun je binnen 14 dagen je aankoop bedrag terug krijgen.

Online cursussen.

Soofos heeft een groot aanbod cursussen. Of je nou een DJ cursus wilt volgen, een nieuwe taal, fotografie, een cursus Excel of een complete Photoshopcursus wilt volgen.

Wordt instructeur.

Volg een cursus: Hoe maak ik een cursus of gebruik je ervaring om zelf instructeur te worden bij Soofos.

Verdien geld.

Je kunt instructeur worden en online cursussen aanbieden. Zo kun je door je kennis te delen geld verdienen.

Soofos cursussen.

Een van de grote voordelen van thuisstudies en online cursussen, is dat je deze kunt volgen op jouw manier, wanneer en waar je wilt. Ook bij Soofos is al het cursusmateriaal online beschikbaar en kun je via je online account op elk apparaat inloggen. Of dat een laptop, desktop computer of een mobiel apparaat zoals je telefoon of een tablet / iPad is.

Omdat Soofos een marktplaats voor online cursussen en studies is, groeit het aanbod elke dag en kun je er met regelmaat nieuw materiaal vinden. Door het aanbieden van lesmateriaal via een marktplaats constructie, is het aanbod niet alleen divers maar ook erg creatief. Je kunt het tenslotte zo gek niet bedenken of je kunt ergens wel een studie / tutorial of cursus voor maken. Desondanks dat jij de vrijheid krijgt om zelf instructeur te worden en een cursus kunt maken en aanbieden. Wordt wel de kwaliteit gehandhaafd door het Soofos team en kun je op de website de voorwaarden hiervoor vinden.

Ben je opzoek naar een leuke cursus? Hieronder zie je een greep uit het assortiment en de meest populaire cursussen.

Vind een online cursus bij Soofos en begin direct met leren.

email -500x500

Soofos ervaringen, reviews en beoordelingen.

Sinds een jaar run ik een eigen bedrijf, gaande weg loop ik tegen verschillende dingen aan die ik nog niet onder de knie heb. Met de hulp van Soofos, kan ik cursussen volgen om bijvoorbeeld Excel en Microsoft Word beter te begrijpen. Ook de Photoshop cursus van Martijn heeft me erg geholpen, en heb ik de huisstijl van m,n eigen bedrijf zelf ontworpen.
Gijs, Ondernemer
Ik mag dan veel weten over voeding, echter liep mijn administratie en boekhouding vaak in de soep. Dank zij de online cursus boekhouden, heb ik dit nu aardig op een rijtje. Daarnaast vind ik wat ze bij Soofos doen echt heel leuk en vernieuwend. Ze bieden een goede kwaliteit tegen een goede prijs.
Marleen, Voedingsdeskundige
Voor mij hobby heb ik met veel succes en groot plezier een cursus fotografie gevolgd. Inmiddels ben ik aan mijn 2e online cursus begonnen. Namelijk de Photoshop cursus zodat ik het bewerken van foto’s nog beter kan leren. Deze cursussen zijn echt een aanrader aan iedereen die iets nieuws wilt leren en dit op z,n eigen manier en in zijn of haar eigen tijd wilt doen.
Flame, Particulier