Slimleren

Slimleren voor kinderen vanaf groep 7 tot klas 4.

Thuiscursussen en thuisstudies zijn er voor iedereen, dat bewijst Slimleren met maar weer. Maar naast de online leren cursussen zoals de typecursussen van Ducktypen, en de basisschool vakken bij Squla. Richt Slim leren zich op de iets oudere kinderen. Bij Slimleren kun je terecht vanaf basisschool groep 7 tot en met de middelbare school klas 4.

Wat is Slimleren? Zie het als bijles, ondersteuning of gewoon een leuke manier van online leren voor kinderen. Dit soort thuiscursussen voor kinderen zijn erg in opkomst en hebben ontzettend veel voordelen. Zo kun je het inzetten wanneer je kind extra aandacht nodig heeft met bepaalde vakken. Het is goedkoper dan bijles. Je kunt als ouder meekijken en de vooruitgang van je kind goed volgen. Een groot voordeel is dat kinderen op een spelende en interactieve manier de stof leren die ze ook op school krijgen. Door middel van oefenvragen video’s en uitleg. Kan uw kind dit allemaal met Slimleren thuis op z,n gemak volgen.

Alle vakken komen aanbod. Of uw kind nou extra hulp en aandacht nodig heeft bij Wiskunde, Engels, Nederlands of Rekenen. Met Slimleren kun je ervoor zorgen dat je gene achterstand oploopt, je op een leuke en stressvrije manier de lesstof tot je neemt en meer zelfvertrouwen krijgt.

Ga naar slimleren.nl

Slimleren voordelen.

Thuis online leren.

Op een leuke interactieve manier leert uw kind d.m.v. video's uitleg en oefenvragen de lestof.

Leuk leren met games.

Spelenderwijs leren is een effectief bewezen methode. Speel mini-games en spaar sterren en diamanten.

Zelfvertrouwen

Het niveau van Slimleren wordt automatisch aangepast. Op deze manier wortd u kunt getrigger om te leren en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Betere cijfers.

Met Slim leren voorkomt u achterstand en leert uw kind op een avontuurlijke manier vanuit z,n eigen comfort. Zo bereid uw kind zich goed voor op toetsen en scoort het betere cijfers.

Geen stress.

Omdat het kind zich in z,n eigen tijd en tempo kan voorbereiden. Heeft het minder stress bij toetsen en examens.

Goedkoper dan bijles

Bijles is vaak duur, niet naast de deur en een tikkeltje ouderwets. Deze bewezen manier van thuis onderwijs, zorgt voor een leuke manier van leren.

€ 5,85 per maand.

Probeer Slimleren nu 30 dagen gratis. Daarna kost een abonnement maandelijks € 5,85

Voor ouders.

Als ouder wil je weten wat de voortgang van je kind is. Elke week ontvang je daarom een rapport via de e-mail, met daarop alle activiteiten en resultaten van uw kind.

Slimleren voor kinderen.

Slimleren is een vorm van online bijles. Gericht op kinderen vanaf groep 7 tot en met klas 4 op het middelbare onderwijs. Met Slimleren kunt uw kind in z,n eigen tempo en vertrouwde omgeving de online lesstof tot zich nemen. Op een spelende en interactieve manier  leert uw kind dezelfde lesstof als op school. Wiskunde, Nederlands, Engels en rekenen komen allemaal aanbod. Heeft uw kind bijles nodig, of wilt u voorkomen dat het achterstand oploopt. Dan is Slimleren een perfecte oplossing. En dat voor maar € 5,85 per maand.

Je wilt natuurlijk weten hoe het gaat met je kind op het middelbare onderwijs. Via een overzichtelijk weekrapport wordt u op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen van uw kind. De tijdsbesteding aan Slim leren, de prestaties en de resultaten krijgt u allemaal via de e-mail wekelijks opgestuurd.
Uit onderzoek is bewezen dat kinderen beter leren wanneer dit op een spelende manier gebeurt. Door leuke spel elementen, mini-games en het interactieve leersysteem. Verbeteren de schoolresultaten van je kind.
Probeer Slimleren eerst 30 dagen gratis uit. Mocht het bevallen dan kun je er daarna voor kiezen om 12x € 5,83 in een keer te betalen. € 69,95. Of kun je kiezen voor de maandelijkse betaling van € 7,95 per maand. Klik hier voor meer informatie.

Probeer Slimleren nu 30 dagen gratis.

Slimleren ervaringen – Wat anderen zeggen.

Op een dergelijk systeem zat ik al een tijdje te wachten. Dit is wat mij betreft de beste online cursus voor middelbare scholieren om beter te presteren. Goedkoper dan bijles, stressvrij en ik kan het in mijn eigen tijd doen.
Jochem
Voor onze jongste gebruiken wij al enige tijd met vele plezier Squla. Slimleren daarin tegen is voor onze oudste een leuk online leren platform. Zelfs wanneer je geen bijles nodig hebt. Helpt het om niet achter op de lesstof te blijven en zorgt het voor een rustigere manier van leren waarbij de druk minder hoog ligt.
Faye Achterhaven
Omdat ik met rekenen en wiskunde wat meer tijd nodig heb dan gemiddeld. Ben ik deze online cursus gaan gebruiken. Zo kan ik thuis vanaf mijn laptop op mijn kamer in alle rust de tijd nemen om de lesstof te begrijpen. Eenmaal op school kan ik makkelijker meegaan met de rest en heb ik minder tijd nodig om bepaalde dingen te begrijpen omdat ik dit thuis heb kunnen oefenen.
Markus