FAQ items aan het laden...

NTI Studiegids

De NTI Studiegids aanvragen is geheel gratis, op deze manier kun je kennis maken met de opleidingen en cursussen in jouw interessegebied en je eerst goed verdiepen in de beschikbare thuisstudies, daarnaast kun je via NTI online ook eenvoudig een van de 300 gratis proeflessen proberen om te zien of een thuisstudie wel wat voor je is, mocht er interesse zijn in een klassikale opleiding dan is dit ook mogelijk. Een thuisstudie met meer begeleiding van een coach is altijd aanwezig. Vraag vandaag nog de gratis NTI Studiegids aan en start binnenkort met een thuisstudie die je in je eigen tijd en op eigen tempo kunt volgen.

Waarom NTI?

NTI heeft meer dan 300 gratis proefcursussen en thuisopleidingen waar je uit kan kiezen om vrijblijvend te proberen, zo krijg je een hele goede indruk van de NTI opleidingen. Ga direct naar de gratis proeflessen.
Wil je eerst een studiekeuzetest, een IQ of beroepskeuzetest doen, dat kan eenvoudig en gratis via de website van NTI.
Het NTI bied een groot aanbod van thuisstudies, thuisopleidingen die door het Ministerie van OCW zijn erkend.

Op Studie24.nl alleen De beste opleiders.

Studie24.nl vergelijkt onafhankelijk alle grote en minder grote thuisstudie aanbieders in Nederland, enkele opleiders die wij vergelijken zijn LOI, NHA, NTI, Laudius en Studieplan, dit zijn de beste en grootste aanbieders in Nederland en is er altijd wel een thuisstudie of opleiding te vinden die bij je past.

Studeer op jouw manier.

Vraag nu een gratis studiegids aan en of maak gebruik van de tijdelijke aanbiedingen waarbij je een blender of iPad mini cadeau krijgt.

Spectaculaire actie bij NTI

Gratis Studiegids Aanvragen

Vrijblijvend thuisstudies en elke cursus met elkaar vergelijken.

Vraag vandaag nog geheel gratis een NTI Studiegids aan, vergelijk de cursussen en vind alle informatie over de thuisstudie of opleiding die je wenst te volgen met een thuisstudie van NTI
Gratis Studiegids Aanvragen