Studeren met NTI opleidingen en thuisstudies.

Net zoals bij NHA en LOI heeft ook NTI erkende opleidingen en thuisstudies waarmee je in elk vakgebied een zelfstudie kunt doen, daarnaast heeft NTI naast thuisstudies ook klassikale opleidingen. op bijna elke interesse gebied kun je een opleiding vinden, of je nou een taalcursus wilt volgen een beroepsopleiding, een HBO of Bachelor thuisstudie of opleiding, het NTI aanbod is ontzettend groot. Hogeschool NTI Opleidingen en Thuisstudies zijn als beste beoordeeld in de Nationale Studenten Enquete 2015.

Als particulier maar ook als bedrijf kun je goed terecht bij NTI Opleidingen en thuisstudies, het bedrijf verzorgt trainingen cursussen op maat en naar wens, iedereen kan op zijn eigen manier in zijn eigen tijd en tempo een thuisstudie volgen bij NTI, of je nou je Engels wilt opfrissen door met een Taalcursus Engels, of je een nieuwe taal zoals Spaans wilt leren of een beroepsgerichte opleiding wilt volgen zoals, HBO Bachelor Rechten, MBO Dokters Assistent of Basis Kennis Boekhouden, bij NTI hebben ze in elk vakgebied erkende opleidingen die je in je eigen tempo kunt volgen.

Ga naar NTI.nl

Gratis NTI proeflessen

Het NTI heeft meer dan 300 proeflessen die je gratis kunt proberen.

Als beste beoordeeld!

In de Nationale Studenten Enquete 2015 is NTI opleidingen en thuisstudies als beste gestest.

Gratis IQ intellegentietest.

Wil je weten hoe hoog jouw IQ is? Doe dan de GRATIS IQ Intellegentietest.

Beroepskeuze of Studiekeuzetest.

Weet je nog niet helemaal welke studie of beroep je wilt gaan uitoefenen? Maak dan gebruik vand e gratis online NTI tools zoals de Studiekeuze en beroepskeuzetest.

Erkende opleidingen.

Door het Ministerie van OCW erkend met de belangrijkste kwaliteitsstempel van de NVAO Accreditatie.

Thuisstudies & Klassikaal

Of je nou op je eigen tempo een thuisstudie wilt volgen of liever met anderen voor de extra begeleiding gaat.

Master of HBO Bachelor

Het NTI beschikt over veel Master en Bachelor opleidingen.

Beroepsopleidingen & taalcursussen

Of je nou een taalcursus wilt volgen, een beroepsopleiding of een andere cursus, in het NTI thuisstudie aanbod zit altijd wel een geschikte opleiding.

NTI Kenmerken.

Met NTI opleidingen en thuisstudies kun je alle kanten op, of je voor privé gebruik een cursus wilt volgen of om in je carrière te groeien, alle opleidingen zijn erkend door het Ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap. Gratis studieadvies, of gebruik maken van een van de vele online tests zoals een studiekeuzetest, de beroepskeuzetest, een IQ test of zelfs een gezondheidstest of slaaptest, bij het NTI is het mogelijk. NTI opleidingen en thuisstudies heeft ook de mogelijkheid om eerst een gratis proefles te volgen, je kunt kiezen uit 300 verschillende proeflessen en zo een goede indruk krijgen van een thuisstudie of opleiding van het NTI.

Het NTI heeft een erg groot aanbod opleidingen en cursussen, van HBO, MBO opleidingen, Taalcursussen, Beroepsopleidingen tot hobbycursussen zoals: Romansschrijven, Thuiskapper, Digitale fotografie of zelf sieraden maken.
Wil je als bedrijf je personeel trainingen en cursussen laten volgen, dan is het NTI je beste partner, met meer dan 850 opleidingen is er altijd wel een gepaste opleiding of cursus te vinden voor elke medewerker.
Het NTI beschikt over meer dan 20 verschillende taalcursussen die je op verschillende niveaus kan volgen. Al deze taalcursussen kun je in je eigen tempo vanaf je favoriete plek volgen. Nederlands, Italiaans, Frans of Engels, als beginner of op zakelijk niveau.
Naast de gratis proeflessen kun je ook een gratis NTI studiegids aanvragen over je interessegebied, zo kun je op je gemak het aanbod cursussen, thuisopleidingen en studies bekijken.

BIj een HBO of Master opleiding, tijdelijk een iPad mini.

Gratis iPad

Wat anderen zeggen over NTI.

Ik heb met veel plezier de erkende HBO opleiding Pedagogiek gevolgd en afgerond, als ik iemand een thuisstudie aanbieder zou moeten aanraden dan zou dat zeker het NTI zijn, de flexibiliteit en het altijd terecht kunnen met vragen tijdens mijn thuisstudie vond ik erg belangrijk.
Danny
Ik wil de aankomende tijd een paar talen gaan leren, en daarvoor ben ik van mening dat ik daarvoor eerst het beste mijn Nederlands kan opschroeven naar een hoger niveau, bij NTI heb ik deze cursus gevonden en ben ik inmiddels al 4 weken met veel plezier deze thuiscursus Nederlands aan het volgen.
Linda Roskam
Voor mijn werk wil ik zo nu en dan een korte HBO cursus volgen, bij het NTI kan ik goed terecht hiervoor, ik volg momenteel de cursus Fiscale Jaarrekening, zo kan ik binnen m,n functie groeien en potentieel promotie maken.
Sofie Gerritsen