NHBO Thuiscursus.

In tegenstelling tot de bekendere andere instellingen is NHBO een jonge onderwijsinstelling. NHBO specialiceerd zich in thuisstudie, volwassenen onderwijs en bieden ze klassikale opleidingen aan. Daarnaast is NHBO Thuiscursus onderdeel van een internationale organisatie die in rap tempo zijn uitgegroeid tot een groot opleiding instelling. Voor korte en praktijk gerichte cursussen en thuisopleidingen ben je bij NHBO aan het goede adres.

De gemiddelde opleidingsduur ligt rond de 6 tot 9 maanden. Los hiervan kun je net als bij elke instelling in je eigen tempo een thuisstudie volgen. Een andere kracht van deze thuisstudie aanbieder is dat ze zeer voordelige prijzen hanteren en is het aanbod erg compleet. Haal met of zonder begeleiding van een opleidingscoach je erkende diploma.

Ga naar NHBO Thuiscursus

NHBO Thuiscursus voordelen

Kwaliteit, lage prijs.

Exact dezelfde kwaliteit als dat van de concurenten maar dan goedkoper.

300+ beroepsopleidingen.

NHBO heeft meer dan 300 beroepsopleidingen op MBO + niveau.

Erkende diploma's

Volg een erkende opleiding en haal je branche erkende NHBO diploma.

Studieduur = +/- 6-9 maanden.

Volg een thuiscursus in je eigen tempo in gemiddeld 6 tot 9 maanden.

All inclusive

Boeken, begeleiding, online account, leeromgeving en examen.

Geen toelatingseisen.

Er is geen toelatingseis of examen nodig om een thuiscursus bij NHBO te kunnen volgen.

Gratis proefhoofdstuk.

Probeer gratis een proefhoofdstuk van een thuiscursus naar keuze.

Gratis brochure.

Vraag een gratis NHBO studiegids aan van een opleiding of thuisstudie naar keuze.

NHBO

Of je nu opzoek bent naar een thuisstudie voor een nieuwe hobby of je professionele carierre. Bij NHBO thuiscursus hebben ze meer dan 300 MBO functiegerichte beroepsopleidingen. Tussen dit grote aanbod zit altijd een geschikte thuisstudie of opleiding. Alle studies en diploma’s bij NHBO zijn erkend door het IAPE. Dit is een internationale organisatie die de kwaliteit van onderwijsinstellingen in de gaten houd en er voor zorgt dat deze hoge kwaliteit gehandhaafd blijft. Dit maakt NHBO een zeer betrouwbare onderwijsinstelling om je volgende thuisstudie bij te volgen.

Alle opleidingen zijn op MBO+ niveau, van de beste kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast zijn de prijzen all-inclusive en heb je nooit onverwachte kosten tijdens je studie. In de NHBO prijzen zit bijvoorbeeld: Alle boeken en les materialen die je nodig hebt om je thuiscursus te volgen. De begeleiding door een persoonlijke coach / docent. Je online leeromgeving waarop je altijd kunt inloggen en overal toegang hebt tot de beschikbare tools. je online lesmateriaal en de vragen die je aan je privé docent wilt stellen. En niet te vergeten: Het examen zit ook bij de prijs inbegrepen.

Mocht je nog twijfelen over welke thuisstudie je wilt volgen. Dan kun je eerst een gratis proefhoofdstuk aanvragen of een gratis studiegids om eerst even op je gemak de studie van je keuzen te bekijken.

Nu met gratis module: Starten als ondernemer.

NHBO Thuiscursus.nl ervaringen

NHBO blijkt een goede keus geweest te zijn. De begeleiding en professionele docent in combinatie met een zeer fijne prijs / kwaliteit verhouding zijn zeker een aanrader.
J. Beukenaar
Sinds enkele maanden kreeg ik steeds minder zin om naar mijn werk te gaan. Alles was uitzichtloos. Nadat ik bij thuiscursus / NHBO heb geïnformeerd wat de mogelijkheden waren. Kreeg ik al snel positief advies en heb ik naast mijn werk een thuisstudie kunnen volgen die ertoe heeft geleid dat ik een leuke (andere) baan kon vinden.
Karel
Vooral de alles in een prijs heeft mij weten over te halen. Ik wist meteen waar ik aan toe was en kon tegen een erg mooie prijs een thuiscursus volgen, waar ik tot op de dag van vandaag nog heel veel profijt van heb.
Carlijn Poelenaar