Om thuis opleidingen aantrekkelijker te maken en bekender bij meer mensen, hebben de meeste thuisstudie aanbieders mooie aanbiedingen. Zo kun je bij elke thuisstudie onderwijsinstelling wel een mooi voordeel vinden in de vorm van hoge korting, een gratis tablet, camera of andere actie. Zo kun je een Gratis NHA Tablet krijgen bij elke cursus en opleiding.

NHA Tablet.

Een gratis NHA tablet is natuurlijk helemaal te gek! Aangezien je voor een thuisstudie toch toegang moet hebben tot een laptop, computer of tablet. Zodat je overal kunt studeren op afstand is een gratis NHA Tablet natuurlijk mooi meegenomen.

Welke gratis NHA tablet krijg je?

  • De tablet heeft een 7″ touchscreen.
  • Windows 10 staat erop geïnstalleerd.
  • Met Microsoft Office Mobile apps
  • 1,33 GHZ Quad Core Processor Intel Atom CPU.         
  • Met 16 GB, uitbreidbaar met micro SD of USB-stick.
  • WiFi

Voordelen van een gratis NHA Tablet.

Indien je al een tablet of iPad hebt of je vind het prettiger om vanaf je laptop te leren. Dan heb je niet zoveel aan deze aanbieding, hoewel een extra tablet ook handig kan zijn. Mocht je deze aanbieding met de NHA tablet niet interessant genoeg vinden, dan kun je als alternatief ook voor een gratis HD Action camera gaan. Genoeg keuze dus.

De lijst met voordelen van een thuisstudie is eindeloos. Vooral het gemak van studeren op afstand, waar en wanneer jij maar wilt is fantastisch. Je kunt een thuisstudie geheel in je eigen tempo volgen. Dit kun je doen vanaf  elke plek, en dat maakt een tablet alleen maar makkelijker. Zo kun je met een NHA tablet en een WiFi signaal overal leren. Wat dacht je van studeren in de trein of openbaar vervoer, wanneer je onderweg bent. Je kunt op de dode momenten wanneer je ergens op aan het wachten bent mooi even een bladzijde van je nieuwe studie lezen. Het leren met vrienden en andere studenten samen is ook een stuk makkelijker, je neemt je tablet mee en hebt alle les materiaal altijd bij je.

Daarnaast kun je natuurlijk tijdens je thuisstudie alle andere functionaliteiten van de tablet goed gebruiken. Zoals de rekenmachine, en eventuele vertaal app. Het internet om informatie op te zoeken en ga zo maar door. Net als de voordelen zijn ook de mogelijkheden eindeloos.

Klik op onderstaande knop om direct naar de actie pagina bij NHA opleidingen te gaan. Indien je een cursus of opleiding besteld, kun je kiezen voor een camera of een NHA tablet.

Naar NHA aanbieding