FAQ items aan het laden...

NHA Studiegids

Door een gratis NHA Studiegids aan te vragen, kun je op je gemak alle beschikbare cursussen in een duidelijk overzicht met elkaar vergelijken. Je krijgt een overzicht naar wens thuisgestuurd en kan aangeven welke thuisstudie, taalcursus, opleiding of andere studie je interesse heeft, zo kun je vanuit je luie stoel je eerst rustig oriënteren voordat je een keuze maakt. NHA Heeft de best geprijsde cursussen van Nederland en zijn alle certificaten en Diploma’s erkend door het Ministerie van Onderwijs, cultuur en wetenschap. Deze Diploma’s zijn dus gelijk aan elke andere opleiding in Nederland, het grote voordeel van een thuisstudie bij NHA is dat je het in je eigen tempo kan doen en waar en wanneer je wilt.

Waarom NHA?

NHA heeft een hoog slagingspercentage en een daarom kunnen ze een niet geslaagd, geld terug beleid hanteren.
Mocht je de eerste keer niet meteen slagen, dan wordt je door NHA gratis opgeleid tot aan het volgende examen.
Alle thuisstudies, cursussen en HBO, VWO, Master Studies zijn erkend en ontvang je na het halen van je examen een erkend diploma.

Op Studie24.nl alleen De beste opleiders.

Op onze website vergelijken wij alleen de beste opleidingsinstituten in Nederland, wij zijn een onafhankelijke vergelijkings-website, en geven jou een kwalitatief aanbod van de beste thuisstudies en opleidingen. Elke aanbieder is uitvoerig door ons onderzocht en getest op kwaliteit en service.

Nu met gratis Tab of Action Cam.

Schrijf je nu in voor een studie via NHA en krijg een gratis XL Tablet of HD Action Camera naar keuze bij je studie of cursus.

Gratis Studiegids Aanvragen

Vrijblijvend thuisstudies en elke cursus met elkaar vergelijken.

Vraag vandaag nog geheel gratis de NHA Studiegids aan, vergelijk de cursus en vind alle informatie over de cursus of opleiding die je wenst te volgen met een thuisstudie van NHA.
Gratis Studiegids Aanvragen