Studeren met NHA.

Het opleidingsinstituut NHA staat bekend als een van de beste als het om thuisstudies gaat, het bedrijf bestaat al 80 jaar en leidt mensen op voor dezelfde erkende diploma’s zoals die bij andere door het ministerie van onderwijs erkende opleiders. NHA Staat voor kwaliteit en een lage prijs garantie, mocht je na het starten van je opleiding bij NHA ergens anders dezelfde studie voor een betere prijs zien dan krijg je je geld terug, plus 10% van het verschil. Daarnaast is de kwaliteit van de opleidingen zo goed, dat door de hoge slagingspercentages ze bij niet slagen een lesgeld terug garantie kunnen geven.

Werkelijk alles is mogelijk, of je nou een nieuwe taal wilt leren voor privé of werk doeleinden, zoals Spaans of Duits. Er zijn ontzettend veel taalcursussen waar je uit kan kiezen, ben je opzoek naar een MBO, HBO of Master opleiding, dan kan je hier goed uit de voeten, wil je liever je eigen bedrijf starten of een beroepscursus volgen, dan ben je ook voor deze thuisstudies aan het juiste adres.

Ga naar NHA.nl

Studeren op je eigen tempo

Volg je opleiding wanneer en waar je wilt, studeren in je eigen tempo.

Comfortabel thuis leren wanneer het jou uitkomt

Studeren in je eigen tijd wanneer het jou het beste uitkomt, je bent geen tijd en geld kwijt door te reizen, maar volgt je thuisstudie vanaf jouw favoriete plek.

Een compleet studiepakket

Alles wat je nodig hebt zit bij de opleiding inbegrepen.

Mappen, Boeken & CD's

Mooie mappen voor de lessen, de eventuele boeken en CD’s die je nodig hebt voor de opleiding zitten allemaal inbegrepen bij de prijs.

Prive-docent

Deze docent staat altijd voor je klaar en zal je met je thuisstudie begeleiden en voorzien van tips en advies

Perfecte begeleiding

Je kunt je opdrachten na elke les naar je les coach opsturen met aanvullende vragen, dit kan via het internet of via de post indien gewenst.

Hoog slaginspercentage

Door de eenvoud en de makkelijk te volgen cursussen is het slaginspercentage erg hoog bij NHA

100% Examengarantie.

Iedereen kan een thuisstudie volgen via NHA, en zijn of haar diploma halen, mocht je niet slagen voor je 1e examen dan wordt je door NHA gratis opgeleid om het volgende examen wel te halen.

NHA Kenmerken.

Als het aankomt op thuis studeren dan is NHA een van de beste opties, met een goede prijs kwaliteit verhouding, de erkende diploma’s en hoge slagingspercentage weet je dat je elke gewenste thuisstudie makkelijk kan volgen, en dat wanneer jij het wilt, betalen kan in een keer of in termijnen, mocht je niet slagen voor het eerste examen dan wordt je door NHA gratis opgeleid voor het volgende examen. Mocht het echt niet lukken om wat voor reden dan ook dan hanteert dit opleidingsinstituut een niet goed geld terug beleid, oftewel een niet geslaagd, geld terug beleid. Als met al genoeg redenen om een studie via NHA te volgen wanneer je echt iets nieuws wilt leren.

Met een studie bij NHA, wordt je opgeleid voor officieel erkende veel gevraagde diploma’s met deze diploma’s kun je overal zo aan de slag en ligt die toekomst baan of promotie binnen handbereik. Met een NHA thuisstudie, HAVO, VWO of HBO studie ben je verzekerd van een erkend diploma wanneer je je opleiding hebt gedaan en geslaagd bent.
Via je NHA online account en de NHA Studentenplaza kom je eenvoudig in contact met collega-studenten, zo kun je studiegenoten vinden die dezelfde opleiding of cursus volgen, dit is een leuke manier om mensen te leren kennen, ervaringen te delen en samen studeren.
Het NHA slagingspercentage behoort tot de hoogste in Nederland, elke jaar volgend meer dan 10.000 mensen een thuisstudie of een andere opleiding via NHA, met deze extreem hoge slagingspercentages laat NHA zien dan deze manier van thuis studeren erg succesvol is en kan daarom ook de garantie van niet geslaagd, les geld terug geven.
Niet alleen een hoog slagingspercentage maar ook de goedkoopste, wanneer jij een studie volgt via NHA en elders bij een ander opleidingsinstituut die door het Ministerie van onderwijs erkend is, binnen 1 maand een goedkoper aanbod ziet voor dezelfde cursus of opleiding, dan krijg je van NHA het prijsverschil plus 10% terug betaald.

Nu geen inschrijfgeld, en een gratis Bol.com cadeaubon bij je NHA studie.

Wat anderen zeggen over NHA.

Ik heb lang getwijfeld om een opleiding “Budget Coach” te gaan volgen, mede omdat ik door het grote aanbod op de verschillende websites even niet meer zag waar ik het beste terecht kon. Met de hulp van Studie24.nl ben ik bij NHA uitgekomen en volg ik nu met veel plezier en succes mijn cursus.
Lucas uit Hoofddorp
Als Personal Trainer vind ik het belangrijk om continue bezig te zijn met vernieuwing en zelf ontwikkeling om zo mijn klanten nog beter van dienst te zijn, zo heb ik al eerder een cursus voedingsleer gevolgd en gehaald, omdat ik erg te spreken was over de manier van zelf studie en de aanwezige hulpmiddelen ben ik nu bezig met de opleiding voor gewichtsconsulente, zo verrijk ik mijzelf en kan ik een betere dienstverlening bieden aan mijn klanten.
Anna Van Amsterdam
Ik kreeg de kans om bij een gerenommeerd internationaal bedrijf te werken, echter was de enige eis dat ik een thuisstudie Zakelijke Correspondentie Engels ging volgen, vanwege het vele contact met internationale partners. Deze heb ik via studie24 kunnen vinden en inmiddels met succes afgerond.
Matthias Vrede