Naar LOI Kidzz

LOI Typecursus voor je kind.

Natuurlijk wil je dat je kind leert schrijven en lezen. Logisch! Je zult altijd eerst de basis moeten leren om de rest te kunnen begrijpen. Vele ouders kiezen er nu al voor om hun kinderen te leren typen en goed omgaan met computers, tablets en andere toekomstige vormen van deze apparaten, zoals leren hoe u een elektrische scooter kunt rijden, ze zijn echt makkelijk te rijden en iedereen kan ze op geen enkele tijd rijden. Omdat je kind al naar school gaat is een LOI typecursus voor je kind een goede uitkomst. Deze cursus heb je al voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. Maar ook voor 13+

Met de LOI typecursus leert je kind op een spelende manier typen. Deze manier van spelenderwijs typen “gamend leren” heeft bewezen dat het goed werkt en een sterke extra aanvulling is op het reguliere onderwijs. De cursus is in samenwerking met LOI ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van deze methode van gamend leren.

LOI Kidzz.

Naast de LOI typecursus voor je kind, besteed LOI Kidzz met meerdere vakken aandacht aan bijles voor kinderen. Zo kun je ook taalcursussen voor kinderen vinden als Engels en Spaans. Je kunt bijles krijgen in de basisschoolvakken en besteden ze aandacht aan kinderen met dyslexie.

Typecursus Dyslexie.

Speciaal voor kinderen met Dyslexie in de groepen 6, 7 en 8. Heeft LOI een typecursus ontwikkeld. Er wordt gebruik gemaakt van een speciaal dyslexie lettertype. Er is extra audio ondersteuning en zijn er aangepaste oefenvormen voor kinderen met Dyslexie.

Gratis proefles.

Met de LOI typecursus voor je kind leren kinderen spelenderwijs blind typen. De cursus is een avontuur dat helemaal aansluit bij de belevingswereld van kinderen. Als je via onderstaande knop naar de website gaat vind je daar een gratis proefles. Doe de proefles en kijk of je kind het leuk vind voordat je besluit om de typecursus te bestellen voor je kind. Een van de voordelen van deze cursus is dat het een thuiscursus betreft. Zo kan je kind deze cursus volgen vanaf de comfort en veilige omgeving van z’n eigen huis.

LOI typecursus inloggen.

Wanneer je de cursus besteld hebt. Krijg je kind een online leeromgeving waarop je bij de LOI typecursus inloggen kunt. Deze leeromgeving is avontuurlijk een speels ingericht. Je kind bevind zich in de Super Spy spionnenschool en leren ze in de eerste 11 weken om alle toetsen blind te vinden. Daarna gaat het vooral om de type snelheid. En leert je kind blind typen met tien vingers en 120 aanslagen per minuut.

Naar LOI Kidzz