FAQ items aan het laden...

LOI Studiegids

Vraag vandaag nog een gratis LOI studiegids aan in je interessegebied en vergelijk het aanbod cursussen en thuisstudies met elkaar op er eenvoudig achter te komen welke LOI thuisstudie of opleiding het beste geschikt is voor je. Met een LOI Studiegids heb je alle informatie bij de hand om een goede cursus te vinden. Op de website van LOI kun je een aantal verschillende studiegidsen vinden, zo is er een University gids, een aparte studiegids voor HBO-opleidingen en MBO-opleidingen, een gids voor beroepsgerichte cursussen, klassikaal studeren, voortgezet onderwijs, taalcursussen of Hobby en vrije tijd. Alle studiegidsen zijn gratis aan te vragen via de website van LOI.

Waarom LOI?

Elke thuisstudie, cursus of opleiding bij LOI zijn erkend door het Ministerie van OCW en de branche organisaties.
De keuze is reuze maar geheel aan jou, wil je onder begeleiding en met anderen klassikaal een studie volgen of liever op je eigen tempo waar en wanneer jij wilt een thuisstudie volgen.
Weet je nog niet welke kant je op wilt, of wil je testen welke beroepen het beste aansluiten bij je interesses, doe dan nu de gratis LOI beroepsinteressetest.

Op Studie24.nl De beste opleiders van Nederland.

De thuisstudies en klassikale of thuisopleidingen van LOI behoren tot de beste van Nederland. Op Studie24.nl vergelijken wij de beste aanbieders van thuisopleidingen zoals het NTI, LOI, NHA, en Studieplan om er maar een paar te noemen. Deze opleiders hebben erkende opleidingen en kun je met een erkend diploma op zak snel aan het werk in de branche naar keuze.

Nu met gratis iPad mini.

Als je je nu voor een LOI HBO opleiding inschrijft, krijg je tijdelijk een gratis iPad mini bij je thuisstudie.

 

Gratis Studiegids Aanvragen

Vrijblijvend thuisstudies thuisopleidingen en elke cursus met elkaar vergelijken.

Vraag direct een gratis LOI studiegids aan en bekijk op je gemak welke cursus of thuisopleiding je wilt gaan volgen.
Gratis Studiegids Aanvragen