Studeren met LOI opleidingen.

Leidse onderwijsinstellingen oftewel beter bekend als LOI is een opleidingsinstelling dat nu al meer dan 90 jaar mensen opleid, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van opleidingen en thuisstudies in Nederland. LOI opleidingen heb je in elke denkbare richting, of je nou een MBO, HBO of Bachelor thuisstudie of klassikaal wilt volgen, het kan! Wil je je Engels verbeteren in zowel spraak als schrift, of misschien wil je wel een compleet nieuwe taal leren en wil je Spaans leren. Of het nou voor je carrière is privé doeleinden is, met een LOI Opleiding kan het allemaal.

LOI opleidingen zijn prefect te combineren met een baan of wanneer je veel thuis bent om voor het gezin te zorgen, je kan altijd en overal een thuisstudie van LOI volgen, op elk gewenst moment van de dag. Studeren met LOI doe je in je eigen tempo en krijg je daarbij advies en tips van de beste docenten. Alle opleidingen zijn erkend en wanneer je je LOI opleiding afrond en voor je examen slaagt heb je een officieel erkend diploma opzak.

Ga naar LOI.nl

Studeren wanneer het jouw uitkomt.

Een LOI opleiding doe je in je eigen tempo, wanneer het jouw uitkomt, naast je werk en of gezin.

Flexibel leren met een thuisstudie of klassikaal.

Je kan altijd beginnen met je opleiding, heb je meer of minder tijd nodig, geen probleem!

Erkende opleidingen en diplomas.

De opleidingen zijn erkend door het Ministerie van OCW, en branche organisaties.

Kwalitatieve opleidingen.

Kwaliteit staat voorop, dit wordt erg gewaardeerd door het bedrijfsleven, en daarom is een baan vinden met een LOI opleiding kinderspel.

Betaalbare thuisstudies voor iedereen

Door de kwalitatieve online opleidingen kan LOI een betaalbaar pakket aanbieden.

100% aftrekbaar voor werkgevers.

In samenspraak kun je een opleiding naast of op je werk volgen, dit werkt twee kanten op en is het 100% aftrekbaar.

Gratis Studiegids aanvragen.

Door de eenvoud en de makkelijk te volgen cursussen is het slaginspercentage erg hoog bij NHA

Online studeren is gemak.

Vraag een gratis LOI studiegids aan en vind alle informatie over de gekozen thuisstudie of opleiding.

LOI Kenmerken.

Je kan bij LOI kiezen of je liever klassikaal studeert met medestudenten en leraren, of kies ervoor om een opleiding in je eigen tempo te volgen door middel van een thuisstudie, bijna alle LOI opleidingen of cursussen zijn in beide opties beschikbaar. Met meerdere locaties door heel Nederland kun je altijd bij jou in de buurt terecht voor een LOI cursus. Of kies voor de voordelen van een zelfstudie met een van de vele cursussen, of je nou een taalcursus of een van de HBO LOI opleidingen wilt volgen. Met de erkende opleidingen haal je altijd een officieel door het bedrijfsleven gewaardeerd diploma binnen, en kun je jezelf blijven ontwikkelen.

Wanneer je een opleiding wilt volgen om een diploma te halen, dan is het ook wel handig dat deze erkend is en waardevol is, met een LOI opleiding ga je altijd voor een officieel erkend diploma. Kwaliteit staat bij LOI voorop en is het aanbod van LOI erkend door het Ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap, NVAO en ITK (Instellingstoets kwaliteitszorg)
Met meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van taalonderwijs zijn de taalcursussen van LOI een van de beste. Met meer dan 40 talen kun je op elk niveau een nieuwe taal leren, beschikbaar zijn: Zelfstudies, Audiocursussen, Zakelijke taalcursussen, voordelige combinatie pakketten en geaccrediteerde HBO opleidingen.
Met je online LOI account heb je toegang tot verschillende studietools zoals een kennistrainer, hoorcolleges, live webcolleges en meer. Via de online LOI campus kan je makkelijk in contact komen met medestudenten en docenten om vragen te stellen en samen te studeren.
Weet je nog niet welke richting je op wilt maar wel dat je iets anders wilt, dan kun je gebruik maken van de gratis LOI beroepsinteressetest. Met deze test kun je eenvoudig uitvinden welk beroep en studie het beste bij je ambities past.

Altijd mooie aanbiedingen bij LOI.

LOI aanbieding

Wat anderen zeggen over LOI.

Ik ben erg content met mijn huidige thuisstudie via LOI, ik heb de beroepsinteressetest gedaan omdat ik al een tijd rond liep met de vraag wat ik nou leuk vind en wat goed bij me past. Door de test zijn mijn ogen open gaat staan en zag ik wat er allemaal mogelijk is.
Jeroen de Bilt
Ik vond persoonlijk contact tijdens mijn studie erg belangrijk, na een zoektocht en dankzij studie24.nl kwam ik uit bij LOI, Kwaliteit en doelgericht te werk gaan staat hoog in het vaandel bij mij en ook bij LOI, wat dat betreft was het direct een match tussen ons.
Laura uit Utrecht
Te weinig tijd en te veel te doen, met m,n thuisstudie via LOI kan ik m,n dromen waarmaken en mezelf blijven opleiden, blijven groeien om zo meer van de wereld te kunnen proeven en zien. Wat dat betreft ben je nooit te oud om te leren en is leren vooruit gaan in het leven.
Michael Jonk