LOI Kidzz, leren op een spelende avontuurlijke manier voor kinderen.

Naast de klassikale en thuisstudies die LOI voor volwassenen heeft, heeft de onderwijs instelling ook een aparte afdeling waarmee ze zich richten op kinderen. LOI Kidzz is op een avontuurlijke manier leren voor kinderen, elke cursus bij LOI Kidzz is in samenwerking met game-experts en onderwijsspecialisten gemaakt. Elke cursus wordt op een manier gebracht waardoor kinderen makkelijk hun focus kunnen houden en spelenderwijs kunnen leren, de cursussen zijn avontuurlijk, uitdagend en spannend, dat maakt leren veel leuker.

Of je kind nou bijles nodig heeft in bepaalde vakken, misschien wil je dat je kind een extra nieuwe taal leert, of heeft het Dyslexie. LOI Kidzz heeft de beste cursussen voor kinderen van 8 tot 15 jaar, maar ook iets ouderen kinderen kunnen de cursussen makkelijk volgen.

Ga naar LOI Kidzz

LOI Kidzz cursussen.

Typen

Verschillende typ cursussen voor kinderen, ook voor 13+ en Dyslexie typen.

Met 40,- korting

Momenteel kun je profiteren van een korting van 40,- op de typ cursussen.

Taalcursussen

Leer een vreemde taal met 700 woorden en korte zinnen.

Spaans & Engels

In een interactief avontuur leert je kind Engelse of Spaanse gesprekjes te voeren.

Basisschool Rekenen

In een spannend online verhaal leren rekenen voor groep 7 en 8.

Basisschool Taal

In een game leer je alle taalleerdoelen voor groep 7 en 8.

LOI Kidzz, thuisstuderen voor kinderen

Wil je dat je kind bijles krijgt op een bepaald vak van de basisschool, dan zijn de basisschool vakken voor groep 7 en 8 ideaal, hiermee wordt je kind voorbereid op de cito toets, en gaat het zelfverzekerder naar school, alle leerdoelen worden in een motiverend avontuur geleerd. Ook wanneer uw kind Dyslexie heeft dan zijn er bij LOI Kidzz voldoende cursussen zoals typen en taal, deze zijn speciaal gemaakt voor kinderen met Dyslexie. Of wil je gewoon dat je kind een extra vak leert en alvast een voorsprong heeft op school, dan kan dat ook. Engels en Spaans worden op de basisschool niet gegeven dus dit zou een hele mooie aanvulling kunnen zijn voor u kind.

Mocht je LOI Kidzz liever eerst een keer vrijblijvend willen proberen, neem dan eerst een gratis online proefles. Op deze manier ervaart u met uw kind hoe leuk en leerzaam de LOI Kidzz cursussen zijn.

Doe een gratis proefles >

Via je eigen account kom je in de online leeromgeving, deze is samen met deskundigen zo ingericht dat je kind er heel makkelijk zijn eigen weg kan vinden en de cursus op een leuke en prettige manier kan volgen.
Wanneer je je nu inschrijft voor een cursus bij LOI Kidzz, kun je er een 7″ Android tablet bij bestellen voor maar € 12,95 Zo kan je kind de cursussen overal volgen, en kan het meteen leren omgaan met e-mail, internet, filmpjes en foto’s bekijken en veel meer.

Schrijf je in bij LOI Kidzz >>

Naast de tablet aanbieding zijn er ook nog een aantal kortingen waar je van kunt profiteren. Je kunt nu tijdelijk € 40,- korting krijgen op een typcursus of € 20,- korting op een taalcursus bij LOI Kidzz. Deze aanbiedingen zijn maar tijdelijk.

Schrijf je direct in >>

Gratis proefles aanvragen.

LOI Kidzz ervaringen.

Aangezien wij als gezin minimaal 2 keer per jaar naar Canada op vakantie gaan, hebben we besloten om onze dochter Lieve een cursus Engels te laten volgen, dit met mooi resultaat. Ze spreekt voor een kind van 8 erg goed Engels en loopt daarmee voor op haar Nederlandse klasgenootjes, daarnaast kan ze zich goed verstaanbaar maken als we op vakantie zijn.
Dominique Van Der Roest
Zodra de Cito toetsen weer gaan beginnen wordt onze dochter Fee erg zenuwachtig, hier heeft ze altijd veel last van waardoor de toetsen niet goed gaan, we hebben haar daarom de cursus Basisschool vakken en voorbereiding op Cito laten doen via LOI. Ze gaat nu veel zelfverzekerder naar school en is niet meer zo zenuwachtig als de Cito er weer aan komt.
Cindy
Aangezien computers en technologie een belangrijke rol spelen in onze dagelijkse leven en nog veel belangrijker zullen zijn in de toekomst, vonden wij dat ons kind zich toch iets meer op de toekomst moest gaan voorbereiden, dit gebeurd op school te weinig en hebben wij daarom een typ cursus bij LOI besteld. Tot nu toe zijn we erg te spreken, via de online leeromgeving kan hij overal inloggen en zelf op een leuke spelende manier leren.
James