loi hogeschool

LOI Hogeschool.

LOI is een van de meest complete en grootste aanbieders van thuisstudies en klassikale opleidingen in Nederland. de LOI hogeschool is waarmee de onderwijsinstelling hun hogere opleidingen mee aanduid. Hieronder vallen alle HBO opleidingen, de Associate degrees, Post Bachelors en complete HBO Bachelors opleidingen. Naast de jaren lange ervaring in het onderwijs, bestaat de LOI Hogeschool nu ook al meer dan 20 jaar en vinden jaarlijks 20.000 nieuwe studenten hun weg naar deze hogeschool met hoge kwaliteits eisen.

Of je voor een klassikale HBO opleiding kiest of voor een HBO thuisstudie. Bij de LOI hogeschool studeer je in je eigen tijd en wanneer jouw het uitkomt. Je kunt kiezen uit de dag of avond opleiding en zelfs in het weekend op Zaterdag indien dit jou beter uitkomt. Of kies gewoon voor een thuisstudie en geniet van de vele voordelen van een thuisopleiding. Zoals het leren in je eigen tempo, wanneer en waar jij wilt.

LOI Hogeschool beschikt over een enorme capaciteit aan ervaring en tools om HBO opleidingen van hoge kwaliteit aan te kunnen bieden. Zo kun je via de LOI campus, de online leeromgeving gebruik maken van de vele studiegereedschappen zoals kennistests, trainers, online hoorcolleges en meer.

In werkelijk elk vakgebied kun jij jouw thuisstudie of nieuwe opleiding vinden. Vind korte HBO programma’s in vakgebieden zoals Administratie, Bouw, ICT, Management, Makelaardij, Marketing. Of ga voor de 4 jarige HBO Bachelor opleidingen in Bedrijfskunde, Europese Studies, Rechten, Security, Vastgoed en ga zo maar door. Met in totaal meer dan 300 LOI Hogeschool opleidingen is er altijd een geschikte studie te vinden.

Voordelen van een opleiding bij LOI Hogeschool.

  • Als thuisstudie of klassikaal.
  • Erkende studies en diploma’s
  • Flexibel studeren en examen doen, wanneer jou het uitkomt.
  • Ruim aanbod opleidingen.
  • Begeleiding door ervaren docenten met praktijk ervaring.
  • Altijd en overal leren met toegang tot vele extra’s via je online leeromgeving.

Erkende diploma’s

Alle HBO opleidingen zijn erkend door het NVAO . Daarmee voldoen ze aan de wettelijke eisen die het Ministerie van Onderwijs, cultuur en wetenschap heeft opgesteld. Hiermee haal jij bij de LOI hogeschool een erkend HBO Bachelor diploma.

Naar LOI Hogeschool

Waarom LOI Hogeschool?

Kies waar en wanneer je wilt studeren. Dag en avond opleidingen en zelfs in het weekend. Kies voor een van de 300 HBO korte, Post of Bachelor opleidingen.
Door NVAO geaccrediteerde HBO opleidingen, die voldoen aan alle wettelijke eisen van het Ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap. Daarmee is een behaald diploma bij de LOI Hogeschool een erkend diploma door zowel de branche organisaties als het ministerie zelf.
LOI Hogeschool is op alle fronten een zeer complete onderwijsinstelling. Met meer dan 300 HBO opleidingen van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.
Bij flexibel studeren hoort ook flexibel examen doen. Doe daarom waar en wanneer het jou uitkomt examen voor je LOI opleiding.
Naar LOI

Op Studie24.nl alleen De beste opleiders.

Op onze website vergelijken wij alleen de beste onderwijsinstellingen in Nederland. Wij zijn een onafhankelijke vergelijkings-website, en geven jou een kwalitatief aanbod van de beste thuisstudies en opleidingen. Elke aanbieder is uitvoerig door ons onderzocht en getest op kwaliteit en service.

Nu met gratis iPad mini.

Gratis iPad mini bij alle erkende HBO opleidingen. Klik op onderstaande banner voor meer informatie.

Gratis Studiegids Aanvragen

Vrijblijvend thuisstudies en elke cursus met elkaar vergelijken.

Vraag vandaag nog geheel gratis de NHA Studiegids aan, vergelijk de cursus en vind alle informatie over de cursus of opleiding die je wenst te volgen met een thuisstudie van NHA.
Gratis Studiegids Aanvragen