Ga naar LECTRIC

Wat is LECTRIC?

LECTRIC is in tegenstelling tot veel andere onderwijsinstellingen hier genoemd op deze website, geen thuisstudie opleider. LECTRIC is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het geven van opleidingen en cursussen in Online marketing en communicatie. Dit doen ze vooral op locatie en bieden een breed aanbod in verschillende opleidingen binnen de (online) marketing (internet marketing) en communicatie opleidingen.

De vraag naar online specialisten en experts zoals website makers, internet marketing experts en Social media professionals stijgt de laatste jaren enorm. Met de 20 jaar ervaring die LECTRIC in huis heeft bieden ze oplossingen voor een ieder die op het gebied van online marketing en communicatie een expert wilt worden.

Voor zowel particulieren als bedrijven kan LECTRIC cursussen en opleidingen op maat verzorgen. Kies uit korte cursussen, HBO Bachelor en Masteropleidingen. Denk aan opleidingen binnen de E-commerce dat zich vooral richt op conversie, verkeer en omzet van webshops. Content marketing cursussen, NIMA, Social Media opleidingen Online Communicatie en zo bied LECTRIC nog een groot aantal aan expertises binnen de online marketing opleidingen.

LECTRIC kenmerken.

Opleidingen per vakgebied

Binnen de (online) marketing en communicatie zijn er veel mogelijkheden. Kies je opleiding per vakgebied.

Opleidingen per niveau

Bij LECTRIC kun je zowel zoeken op vakgebied of per niveau. Of je nu een korte cursus Google Adwords, Content marketing zoekt. Of een uitgebreide HBO Bachelor opleiding.

Maatwerk voor bedrijven

Wil je als bedrijf training verzorgen voor je personeel. Geen probleem.

Incompany

Een training op maat binnen uw eigen bedrijf voor meerdere werknemers is mogelijk.

NEXT

De standaard marketing opleidingen op het gebied van online marketing.

HBO Bachelor & Masters

In samenwerking met hogeschool NCOI, kun je bij LECTRIC opleidingen op HBO Bachelorniveau en Masteropleidingen volgen.

Landelijke opleidingen

LECTRIC geeft door heel Nederland opleidingen op verschillende locaties

Gratis Brochure

Voor elke opleiding en cursus kun je eerst GRATIS Brochure aanvragen. In deze PDF vind je alle informatie over de betreffende cursus.
Ga naar NHA

LECTRIC Opleidingen

Enkele voorbeelden van de cursussen en opleidingen die je kunt volgen bij LECTRIC zijn:

  • Online Marketing – Leer alles over internet marketing en alle bijkomende aspecten.
  • Verkeer en Conversie – Leer alles wat je moet weten over SEO & SEA.
  • E-Commerce – Meer bezoekers, meer conversie en sales op uw webwinkel.
  • Content Marketing – Content is KING!, en misschien wel het belangrijkste aspect van online marketing.
  • Social Media – Tegenwoordig erg belangrijk in de online marketing. Integreer dit in uw strategie.
  • Internet websites maken – Online succes begint bij het bouwen van een website.

Dit is een greep uit het aanbod van alle cursussen en trainingen. Voor een compleet aanbod van cursussen en opleidingen in de online marketing en communicatie kijk je op de website van LECTRIC Opleidingen.

Als je een opleiding online marketing wilt gaan volgen dan zit je bij LECTRIC helemaal goed. Je kunt voor een complete HBO Bachelor in de Online Marketing gaan, maar ook voor losse onderdelen zoals SEO / SEA, Google Adwords, Analytics, Content Marketing kiezen. Afhankelijk van wat jouw wensen en benodigdheden zijn binnen de online marketing kun je bij deze opleider altijd een geschikte cursus of opleiding vinden.

Om het je iets makkelijker te maken hebben wij een aantal trainingen voor je geselecteerd. Op basis van reacties en vragen van bezoekers via onze website zijn dit zijn ons betreft de populairste cursussen bij deze opleider.

Top 5 cursussen.

Opleiding Duur Prijs Info
Conversieoptimalisatie 3 dagen € 1723,50 Meer informatie
Google Adwords 1 dag € 654,50 Meer informatie
Online Marketing 6 dagen € 3397,00 Meer informatie
HBO Online Marketing 12 maanden € 3590,00 Meer informatie
Introductie Social Media 1 dag € 654,50 Meer informatie
Ga naar LECTRIC

LECTRIC Bestaat 20 jaar en trakteert met een mooie aanbieding.

LECTRIC Ervaringen & Beoordelingen

Onlangs heb ik met veel plezier een training ‘Big Data’ van 1 dag gevolgd bij LECTRIC. De aankleding en invulling van deze cursus was van hoog niveau. Mede hierom heb ik meteen besloten om ook de 3 daagse training Conversieoptimalisatie te volgen.
Jan Peter
Omdat ik al enig expertise beschik over online marketing was ik opzoek naar een Google Adwords cursus voor gevorderden. Ik heb deze nu Bij LECTRIC gevonden en moet zeggen dat ik in die ene dag, veel heb geleerd. Ik dacht dat ik alles al wist, niets bleek minder waar. Deze cursus was perfect verzorgd en de docenten waren echte Google proffesionals met werkgeschiedenis bij de grote zoekmachine.
Marcel Bakker
Ik heb meerdere korte cursussen in de internet marketing gevolgd bij LECTRIC. Wat mij opviel was dat de kwaliteit van deze cursussen erg hoog ligt. Elk aspect binnen de cursus wordt uitvoerig behandeld, zonder dat het teveel is. Dit vaak binnen een of een paar dagen. Als je meer wilt leren over online marketing dan is een cursus bij LECTRIC een aanrader!
Nico