Laudius

Laudius, cursus informatie en reviews.

Bij Laudius ligt de focus op thuisstudies en thuiscursussen, waar andere onderwijsinstellingen een breed assortiment van HBO, Master en zelfs klassikale opleidingen aanbieden is dit bij Laudius niet het geval. Dit online educatie platform is een specialist als het aankomt op taalcursussen, hobby en beroepscursussen en is het een van de goedkoopste met thuisstudies en leren op afstand.

Laudius vraagt geen inschrijfgeld, heeft een omruilgarantie en kun je altijd eerst een studie op proef nemen. Bij de vele review websites scoort de aanbieder niet voor niets erg hoog en zijn veel mensen je al voor gegaan met het volgen van een thuisstudie bij deze onderwijsinstelling.

Ga naar Laudius

Laudius ervaring.

De onderwijsinstelling heeft 40 jaar ervaringen en meer dan 300 verschillende cursussen in het aanbod, welke studie of cursus je ook zoekt bij Laudius kun je deze tegen erg scherpe tarieven vinden. Daarnaast kun je er opleidingen vinden voor erkende branchediploma’s waarmee je binnen jouw vak gebied direct mee aan het werk kunt wanneer je geslaagd bent.

Laudius bied naast hun 40 jaar ervaring, de goedkoopste thuisstudies en thuisopleidingen met deskundig advies en coaching van een privé docent wanneer dat gewenst is. Je kunt kiezen uit Digitaal en of papieren cursus materiaal, en hanteert het bedrijf een 3 maanden omruilgarantie.

Je kunt altijd een gratis studiegids aanvragen, of een studie 14 dagen op proef nemen. Binnen 1 minuut kun je het al regelen en in het  zijn alle benodigde materialen voor je thuiscursus.

Laudius kenmerken.

40 Jaar Ervaring

Laudius heeft meer dan 40 jaar ervaringen waarmee ze de beste cursussen hebben ontwikkelt.

300 Cursussen

Laudius is een van de voordeligste onderwijsinstellingen, met 300 Hobby, Taalcursussen of beroepsopleidingen is er altijd wel een geschikte thuisstudie.

Geen inschrijfgeld.

Bij Laudius betaal je geen inscrhijfgeld wat bij anderen wel vaak het geval is.

Digitaal en / of papieren cursus materiaal.

Als een van de eerste thuisstudie opleiders, kun je kiezen of je je les materiaal digitaal en of op papier wilt ontvangen.

14 Dagen Gratis Proberen.

Elke thuiscursus ontvang je 14 dagen op proef, wil je deze toch niet, dan krijg je je geld terug.

3 Maanden Omruil Garantie.

Een unieke omruil actie, verander je binnen 3 maanden na het starten van je thuisstudie van gedachten, dan kun je deze omruilen voor een andere studie.

Erkende Branche Diploma's

Na het halen van je dimploma direct aan de slag in je branche.

Gratis Studiegids.

Nog aan het oriënteren? Vraag een gratis studiegids aan.

Laudius Thuisstudie.

Tussen de 350 opleidingen van Studieplan vind je altijd wel een geschikte studie, of je nou een eigen bedrijf wilt starten, Spaans leren wilt, of een hobby of snelstudie wilt volgen. Studieplan heeft op elk gebied een thuisstudie en is daarin gespecialiseerd, na het inschrijven krijg je direct een eigen online leeromgeving waar je alle benodigde tools vind om op je gemak en in je eigen tempo een nieuwe studie te volgen. Door het gemak van online leren op afstand kun je overal en wanneer je  maar wilt 24/7 jouw opleiding of cursus volgen.

Laudius hanteert een lesgeld terug garantie wanneer je niet slaagt voor je thuisstudie of thuiscursus. De opleider bied top kwaliteit studies met de laagste prijs garantie.
Via de Laudius Online Campus, houd je je resultaten bij en kun je deze delen met anderen. Je vind er alle nodige en handige middelen om je thuisstudie leuker en makkelijker mee te maken.
Een thuisstudie volgen via Laudius is voor iedereen, je kunt altijd starten met een studie en deze volgen in je eigen tempo. Er zijn geen specifieke vooropleidingen nodig, of toelatingseisen.
Laudius is de voordeligste thuisstudie aanbieder in Nederland, met een compleet aanbod van taalcursussen, hobbycursussen of beroepscursussen van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Cursussen vanaf 29,- + 10 jaar gratis Laudius cursussen.Laudius ervaringen van anderen.

Laudius is ideaal voor werkgevers, ik adviseer mijn werknemers met regelmaat om een cursus via Laudius te volgen om ze beter in hun vak gebied te laten worden. Het mes snijd zo aan twee kanten en de cursussen van Laudius zijn daar ideaal voor.
Nick Langeveld.
Het cursus aanbod is erg compleet en voor 99,- heb je al een beroepscursus zoals Gewichtsconsulente of Budgetcoach, ideaal voor de ZZP’er.
Nance
Onlangs heb ik de cursus “Start je eigen kapsalon” en ik ben erg tevreden met de inhoud van de cursus. Ik heb er veel tips, ideeën en voorbeeld sheets uit kunnen halen. Ik was erg blanco met het starten van een eigen zaak, maar dankzij Laudius gaat het erg goed. Dankjewel!
Nigel Vermeer.