FAQ items aan het laden...

Laudius Studiegids

Onderwijsinstelling Laudius heeft meer dan 300 verschillende cursussen en opleidingen in elk vak gebied. Wanneer je een gratis Laudius studiegids aanvraagt, kun je jouw thuisstudie naar keuze op je gemak bekijken, om zo beter te beslissen of deze studie is wat je zoekt. Een gratis Laudius studiegids kun je voor elke opleiding aanvragen, het is ook mogelijk om er meer aan te vragen. Zo kun je eerst de gekozen thuisopleidingen met elkaar vergelijken en de beste keuze voor een thuisstudie maken. Laudius is uitermate geschikt wanneer je opzoek bent naar taalcursussen, beroepscursussen of een hobbycursus.

Waarom Laudius?

Met de 40 jaar ervaring van Laudius, weten ze complete kwaliteitscursussen tegen de laagste prijs aan te bieden.
Elke cursus, studie of thuisopleiding van Laudius kun je eerst 14 dagen op proef nemen. Blijkt het niets voor je te zijn, dan stuur je de studie gewoon terug.
Laudius leidt op voor officieel erkende branche diploma’s waarmee je makkelijk die nieuwe baan vind.

Alleen De beste thuisstudies.

Op onze website Studie24.nl vergelijken wij alleen de beste onderwijsinstellingen. Wanneer je opzoek bent naar een thuisstudie dan is deze website de beste plek om alle nodige informatie te verzamelen voordat je jouw studie kiest. Van het vergelijken van prijzen van diverse thuisopleidingen tot het aanvragen van een gratis studiegids of gratis proefles.

300 Complete cursussen.

Bij Laudius hebben ze al complete cursussen vanaf € 29,-. Schrijf je nu in voor een cursus.

Gratis Studiegids Aanvragen

Vrijblijvend thuisopleidingen en cursussen met elkaar vergelijken.

Vraag vandaag een gratis Laudius studiegids aan, en kijk of je gekozen thuisstudie bij je past. Een studiegids aanvragen is helemaal gratis en kun je zo vaak doen als je wilt.
Gratis Studiegids Aanvragen