Het is algemeen bekend dat je bij een thuisstudie via een van de aanbieders hier op de website vaak mooie aanbiedingen hebt als je je voor een studie inschrijft. Zo heeft LOI altijd van dit soort aanbiedingen en dus nu ook een iPad aanbieding bij LOI HBO of MBO opleidingen.

Naar LOI

 

 

iPad aanbieding bij LOI.

Ten eerste is dit een mooie iPad aanbieding omdat je er ook nog wat van op steekt, als je alleen voor de gratis iPad gaat dan kun je deze beter via een andere aanbieding proberen te krijgen, want het moet natuurlijk wel zo zijn dat je iets nieuws wilt leren. Bij LOI geldt de voorwaarde dat je alleen maar gebruik kunt maken van deze iPad aanbieding bij LOI bij een HBO of MBO erkende opleiding.

iPad aanbieding voorwaarden.

Je bent hier op twee mogelijke manieren gekomen, oftewel je was opzoek naar een gratis iPad aanbieding, of je was opzoek naar een thuisstudie via onze website en kwam dit artikel tegen. Daarom lijkt het me handig als we je ook meteen even de voorwaarden van deze iPad aanbieding duidelijk maken, zodat je daar geen misverstand over kunt krijgen.

Dit zijn de voorwaarden die vanaf de LOI website komen, wij hebben als vergelijking website verder niets met deze iPad actie te maken.

 • Het gaat om een iPad mini 2.
 • De iPad is niet helemaal gratis, wanneer je je inschrijft voor een volledige MBO opleiding, betaal je € 99,- Bij een volledige HBO opleiding betaal je € 49,-
 • De opleidingen die worden aangeboden door Hanzehogeschool Groningen en andere opleidingen met subsidie van de overheid zijn uitgesloten van deze iPad actie.
 • De iPad aanbieding is geldig als je je inschrijft tussen 12 aug en 12 september 2016.
 • Bij een thuisstudie geld dat je voor 28 september 2016 met de studie moet beginnen, bij een klassikale opleiding geld de eerste volgende aanvangsdatum van de opleiding.
 • LOI heeft altijd het recht om de aanbieding te wijzigen en een vergelijkbaar product aan te bieden wanneer een klassikale opleiding later dan aangegeven begint.
 • De iPad wordt pas naar je verzonden wanneer de inschrijving definitief is en je het collegegeld van het eerste jaar is voldaan. Wanneer je in termijnen betaald, wordt de iPad naar je gestuurd als de eerste 2 termijnen zijn voldaan.
 • Wanneer je vroegtijdig stopt met de opleiding, betaald je € 99,- in het eerste jaar en € 50,- in het 2e studie jaar.
 • Maximaal 1 iPad per persoon.
 • Het merk en model zijn voorbehouden en heeft LOI het recht om deze te wijzigen.
 • Uiteraard is deze iPad aanbieding niet geldig in combinatie met andere acties van LOI. Met uitzondering van de kortingen die bij de opleidingen worden vermeld.

Wil je meer informatie over een van de MBO of HBO opleidingen waarbij deze iPad actie geld, vraag dan een gratis LOI studiegids aan. Om direct gebruik te maken van deze aanbieding ga je via onderstaande knop naar de website en kies je daar een opleiding om je vervolgens in te schrijven.

Naar LOI