Als je een thuisstudie gaat volgen, dan krijg je daar vaak een gratis iPad, tablet of HD camera bij. Er zijn altijd wel aanbiedingen wanneer je je inschrijft voor een thuisopleiding soms gratis en soms tegen een kleine vergoeding. Naast LOI met een Ipad actie en andere aanbiedingen, heeft ook NTI een gratis iPad mini en tablet actie.

Gratis iPad mini en tablet.

Nou moet ik wel meteen eerlijk zijn dat de iPad mini niet helemaal gratis is maar de 7″ tablet wel. Daarnaast zijn de aanbiedingen altijd tijdelijk en kan het zijn dat op het moment van dit lezen de actie alweer voorbij is. Het goede nieuws is wel dat er altijd een aanbieding is bij de onderwijs instellingen. Gebruik dus ten alle tijde de onderstaande knop om direct naar het actie overzicht te gaan. Vaak vind je dan een gratis iPad mini, of een gratis tablet, zo niet dan is er altijd een andere gave aanbieding.

iPad mini 2 bij NTI.

gratis ipad mini 2Hoe werkt deze actie en wat zijn de voorwaarden? Als je je vandaag inschrijft voor een HBO opleiding of een Master opleiding bij NTI, dan krijg je daar een Apple iPad mini 2 bij voor maar € 49,-

Dat is een erg aantrekkelijke prijs, als je nagaat dat de normale prijs voor een Apple iPad mini 2 bij € 269,- begint. Daarnaast is een tablet of iPad juist erg handig wanneer je een thuisstudie gaat volgen, zo kun je namelijk direct vanaf je splinter nieuwe iPad de cursussen of opleidingen volgen. Omdat je met een iPad via wifi overal kan werken, maakt dit het extra makkelijk, flexibel en leuk om een nieuwe studie te volgen.

50% korting en gratis 7″ tablet.

Naast degratis ipad mini 2 en tablet iPad, zijn er nog meer aanbiedingen, het kan zijn dat je geen HBO of Master opleiding wilt volgen maar liever een cursus, beroepsopleiding of een taalcursus. In dat geval kun je gebruik maken van de aanbieding met de 7″ tablet met HD touchscreen en android als besturingssysteem. Als je je voor een van de bovenstaande cursussen inschrijft dan krijg je 50% korting en wanneer het lesgeld van de gekozen cursus of opleiding meer dan 250,- bedraagt, krijg je er zelfs een gratis tablet bij.

Jubileumkorting en gratis tablet.

En dan zijn we er nog niet. Omdat NTI meer dan 70 jaar bestaat hebben ze nu een jubileumkorting  van 25% op een MBO opleiding en krijg je er ook nog een gratis tablet bij. Alleen maar voordeel op producten die je toch goed kunt gebruiken tijdens je thuisstudie.

Ga daarom direct via onderstaande knop naar de website van NTI waar je deze aanbiedingen vind. Wil je liever eerst een gratis NTI studiegids aanvragen voor een bepaalde thuisstudie? Schiet dan wel op want de aanbiedingen zijn maar tijdelijk.

Naar NTI aanbiedingen