NHA staat niet alleen bekend als een van de beste onderwijsinstellingen in Nederland voor thuisstudies en leren op afstand. De opleider staat ook bekend om zo,n altijd mooie aanbiedingen. Onlangs pronkte het bedrijf nog met de mooie actie waarbij je een droomreis voor twee personen kon winnen. Nu kun je weer een mooie voordeeltje pakken, nu is er gratis inschrijven en een bol.com cadeaubon bij NHA.

Gratis inschrijven en een Bol.com cadeaubon.

Deze aanbieding is voor een nog onbekende tijd geldig. Sla dus je slag zolang het kan. Bij alle studies, opleidingen en cursussen betaal je nu geen inschrijfgeld. Daarnaast krijg je een Bol.com cadeaubon van maximaal € 70,- euro bij elke inschrijving.

Hoe werkt dit?

De voorwaarden zijn als volgt: Op de Bol.com cadeaubonnen zijn de normale cadeaubon voorwaarden van Bol.com van toepassing. De cadeaukaart is maximaal 3 jaar geldig en krijg je er een per student. Je kunt je dus niet bij meerdere cursussen tegelijkertijd inschrijven om meerdere cadeaubonnen te krijgen.

NHA hanteert cadeaubonnen met 4 verschillende waardes, afhankelijk van welke opleiding of cursus je besteld.

  • Master opleidingen – € 70,-
  • HBO opleidingen – € 60,-
  • MBO opleidingen – € 50,-
  • Overige cursussen – € 35,-

Gratis inschrijven en een Bol.com cadeaubon zijn natuurlijk mooie aanbiedingen die je niet kan laten liggen. Zo,n cadeaubon kun je natuurlijk gebruiken om een nieuwe tablet of telefoon aan te schaffen. Ook kun je er je voordeel doen met alle andere producten uit de Bol.com webwinkel.

Naast deze NHA aanbieding, heeft de opleider nog veel meer voordelen. Wat dacht je van de niet geslaagd, geld terug garantie? Dit kan alleen maar omdat NHA het hoogste slagingspercentage van Nederland heeft.

10% korting op alle hobby en taalcursussen.

Of wat dacht je van alle cursussen 15 dagen gratis op proef? Ook een mooie aanbieding toch? Je besteld een cursus naar wens, deze mag je 15 dagen proberen. Ben je toch niet tevreden, dan stuur je hem terug. Wil je wel door blijven leren dan ga je door.

NHA is erkend door de Minister van onderwijs, cultuur en wetenschap. Hiermee voldoet het onderwijs van NHA aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Zo kunnen we nog wel even door gaan met alle NHA voordelen. Ga nu naar NHA via onderstaande knop en maak gebruik van de tijdelijke aanbieding.

Naar NHA