Ducktypen

Ducktypen, de typecursus voor kinderen.

Ook voor kinderen is er op het gebied van online thuisstudie cursussen een groot aanbod. Naast het bekende LOI Kidzz is er ook Ducktypen waarmee kinderen leren blindtypen. Op een avontuurlijke en spelende manier als de verslaggever van Duckstad, Donald Duck. Leert je kind online typen.

Kinderen leren het beste wanneer ze dit op een spelende manier doen. Dit hebben meerdere onderzoeken al bewezen, en is het vrij logisch aangezien kinderen het heerlijk vinden om te spelen. Met Ducktypen, is typen voor kinderen letterlijk kinderspel. Door middel van verschillende games en spelletjes in combinatie met leeroefeningen leert je kind in de online leeromgeving van Duckstad blind te typen.

Omdat je met altijd en overal kan inloggen op je online account. kan je kind overal en altijd spelend leren. Daarnaast krijg je na het behalen van de cursus een echt typediploma.

Ducktypen is voor iedereen vanaf 7 jaar die wilt leren typen. Dit doe je samen met de inwoners van Duckstad. Help bijvoorbeeld oom Dagobert met het zoeken van een schat. Zorg samen met Willie Wortel voor mooi weer. Ga samen met Donald vissen, of ga gezellig shoppen met Katrien. En zo zijn er nog veel meer avonturen die je kunt beleven. Deze schrijf je als een echte verslaggever op en komen dan in de Duckstad krant te staan.

Ga naar Ducktypen.nl

Ducktypen prijzen.

Basic

99,951 cursus
 • Cursusniveau is aanpasbaar
 • Ook voor kinderen met dyslexie
 • Met online diploma

Premium

129,951 cursus
 • Cursusniveau is aanpasbaar
 • Ook voor kinderen met dyslexie
 • Diploma thuisgestuurd
 • Starterskit voor journalisten
 • Ben je geslaagd? Dan krijg je een gepersonaliseerde Donald Duck t.w.v. 12,95

Family

199,952 cursussen
 • Cursusniveau is aanpasbaar
 • Ook voor kinderen met dyslexie
 • Diploma thuisgestuurd
 • 2 starterkits voor journalisten
 • 2 gepersonaliseerde Donald Ducks t.w.v. 25,90

Ducktypen kenmerken.

Waarom leren typen met Ducktypen? Het is een feit dat we in een digitale revolutie zitten. Nu al en in de toekomst alleen meer meer, wordt er gebruik gemaakt van digitale toepassingen zoals computers,laptops, tablets en iPads. Hoe eerder je kind om kan gaan met deze apparaten en hoe beter het kan typen op jonge leeftijd hoe rooskleuriger hun toekomst eruit ziet. Met Ducktypen leert je kind blind typen met minimaal 120 aanslagen per minuut. Het verbeterd de taalvaardigheid. En is het bewezen dat blind typen beter is voor je rug omdat je niet naar het toetsenbord kijkt.

In deze moderne tijden zijn computers niet meer weg te denken. Met blind typen heeft je kind een voorsprong en komt het beter mee op school. Daarnaast kan het sneller werken omdat het niet op het toetsenbord hoeft te kijken.
Ducktypen is ook voor kinderen met dyslexie. Een speciale dyslexie versie van Ducktypen helpt om de leesbaarheid te verbeteren. Voor de rest is de lesmethode hetzelfde zodat ook kinderen met dyslexie blind leren typen op een avontuurlijke spelende manier.
Tijdens de online type cursus, wordt uw kind begeleid door de persoonlijke mentor “meester Warbol” Aan het begin van elk nieuw level, geeft hij uitleg en moedigt uw kind aan met positieve spreuken tijdens het spel.
Het is als ouder / begeleider erg belangrijk om de voortgang van uw kind bij te houden. Dit kan door het speciale ouder dashboard. Hier ziet u welke scores uw kind heeft gehaald, en waar het in het spel is. Zo kan je zien hoe goed het al kan typen en kan je berichtjes achterlaten voor uw zoon of dochter.

Nu tot 30,- korting.

Nu tot 30 euro korting op Ducktypen

Ducktypen ervaring.

Onze dochter vind de typecursus fantastisch! Ze wordt gemotiveerd om zelf te gaan oefenen en zo leert ze spelenderwijs typen. Super!!!
Linda Westgaarden
We waren opzoek naar een familie pakket voor onze kinderen. Ducktypen bied hierin een uitkomst, zo kunnen onze zoon en dochter allebei op hun eigen niveau blind leren typen en spelenderwijs zich voorbereiden op de toekomst. Ik kan via het ouder dashboard precies zien hoe ze vorderen zonder er steeds naar te vragen.
Mark
Omdat mijn zoon op een spelende manier typeoefeningen doet en dit erg leuk vind. Wil hij zelf steeds weer een level verder. Erg leuk om te zien hoe goed dit werkt, ik zie duidelijk dat mijn kind snel vooruitgaat met typen.
Patricia Veenstra