NHA Praktijkdiploma Loonadministratie

 229.00

De loonadministratie van een bedrijf is erg belangrijk voor de bedrijfsvoering. De werknemers zijn tenslotte het kloppende hart van elk bedrijf. Een goede loonadministrateur word daarom graag gezien binnen en groot of klein bedrijf. Met de cursus NHA Praktijkdiploma loonadministratie, zijn de mogelijkheden tot het vinden van een geschikte baan eindeloos.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Om als bedrijf goed te kunnen functioneren heeft het een degelijke loonadministratie nodig. De loonstrookjes moeten elke maand weer gemaakt worden en dit is een behoorlijke klus die niet voor iedereen weggelegd is. Duizenden bedrijven in Nederland geven elke maand weer de bekende salarisstrook aan hun werknemers. Hiervoor werkt de loonadministratie elke maand weer hard om dit op tijd fa te krijgen en te zorgen dat het allemaal klopt. Met een NHA Praktijkdiploma Loonadministratie kun je aan de slag als loonadministrateur.

NHA Praktijkdiploma Loonadministratie

Naast de vakkennis heb je als loonadministratie ook veel kennis nodig over de fiscale regels binnen de bedrijfsvoering. Dan heb je nog het arbeidsrecht en het sociaal verzekeringsrecht. Ongeacht of een een bedrijf heel groot of juist heel klein is. Of een bedrijf 10 werknemers heeft of 1000 werknemers. Het werk wat een loonadministratie doet is overal vrijwel identiek. Daarom kun je met het NHA praktijkdiploma loonadministratie bij elk bedrijf solliciteren. Waarmee de mogelijkheden tot het vinden van een leuke baan, bij een passend bedrijf eindeloos zijn.

Met deze cursus NHA praktijkdiploma loonadministratie wordt je in je eigen tempo opgeleid tot loonadministrateur, en voldoe je na het behalen van je examen en diploma aan alle functie eisen.

Wat leer je in deze opleiding?

Deze cursus wordt elke dag opnieuw gedrukt een aanpast in de drukkerij van NHA. Op deze manier kan NHA de nieuwste en laatste examenvoorwaarden toepassen en is de cursus NHA Praktijkdiploma loonadministratie altijd op to date. In de cursus leer je over: De vele wetteksten die gebruikt worden in de loonadministratie van een bedrijf. Je leert alles over de belastingtabellen en de veel gebruikte formulieren die gebruikt worden binnen de loonadministratie van een bedrijf.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NHA Praktijkdiploma Loonadministratie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Titel

Ga naar de bovenkant