NHA MBO-opleiding Beveiliger

 604.00

Met de MBO opleiding Beveiliger bij NHA. Studeer je in je eigen tempo voor het officiële branchediploma Beveiliger niveau 2.

Artikelnummer: MBB Categorieën: , ,

Beschrijving

De beveiliging is een branche waarin je altijd wel een leuke baan kunt vinden, de markt van particuliere beveiligingsbedrijven neemt al jaren sterk toe. Er is altijd al een grote vraag naar beveiliging geweest maar dit wordt helaas de laatste jaren alleen maar meer. Een MBO opleiding beveiliger is de eerste stap die je zet om aan de slag te gaan binnen deze dynamische en avontuurlijke branche.

MBO opleiding Beveiliger.

Een baan als beveiliger is erg leuk en afwisselend, je komt met veel verschillende mensen in diverse situaties in aanraking. Ook je werkplek is alles behalve dan saai. Denk aan object beveiliging, het bewaken van gebouwen, industrieterreinen of installaties. Denk aan de controle op vliegvelden, voetbalwedstrijden en andere grote evenementen. Ook het begeleiden van geldtransporten of andere waardevolle items is een taak die voor een beveiliger is weggelegd.

Je zorgt voor orde, en helpt mensen als een gastheer met hun vragen. Je bent in veel gevallen voor veel mensen het eerste aanspreekpunt wanneer ze bij een bedrijf komen. Dat is ook de reden waarom je als beveiliger niet alleen de taak van het beveiligen p je hebt. Maar je bent ook representatief voor het bedrijf. Zie jezelf als het visitekaartje van het bedrijf waar je werkt.

Ook de werkzaamheden binnen een bepaald gebied in de beveiliging kent veel diversiteit. Zo heb je te maken met alarminstallaties. Brandmeldingen, mensen die onwel worden en of geweld gebruiken. Camerasystemen bedienen, continue in contact zijn met de andere diensten binnen de handhaving zoals Politie en Brandweer hoort allemaal bij het dynamische werk als beveiliger.

Daarom vraagt het werken binnen de beveiligingsbranche een kwalitatieve opleiding. En moet je in het bezit zijn van het Diploma MBO Beveiliger en het Branchediploma van SVPB. Met de cursus NHA MBO opleiding beveiliger, leiden we je snel en goed op voor een leuke baan in deze snel groeiende branche. Binnen een jaar kun jij in het bezit zijn van een NHA Diploma voor de Opleiding beveiliger. En direct aan de slag gaan in de beveiliging met je nieuwe verantwoordelijke functie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NHA MBO-opleiding Beveiliger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Titel

Ga naar de bovenkant