NHA Eigen Massagesalon Beginnen

 329.00

Dit is een unieke cursus waarmee u leert hoe u uw eigen massagesalon beginnen kunt. U leert onder meer wat daar allemaal bij komt kijken, zoals het inschrijven bij de Kvk, het vinden van een geschikte locatie, een ondernemersplan schrijven en het runnen van uw eigen business.

Artikelnummer: MASST Categorieën: , ,

Beschrijving

We kennen allemaal de heilzame werking van een massage, zowel lichaam als geest krijgen hier een hoop ontspanning, warmte en rust van. Voor sommige mensen is dan ook niet, het krijgen maar het geven van een massage een groot plezier. Met deze NHA cursus eigen massagesalon beginnen ga je een stap verder dan alleen masseren.

Eigen massagesalon beginnen.

Een massage kan goed bijdragen aan de lichamelijke gezondheid. Het heeft en welzijnsbevorderend effect en voel je je fitter en gezonder. Dit gevoel en alle andere voordelen van een massage kun je anderen geven door een eigen massage salon beginnen. Voor iedereen die een massage salon wil starten is deze NHA cursus perfect.

Wat ga je leren?

De cursus een eigen massagesalon beginnen leert u alles wat er te leren valt binnen het vak massage en het ondernemerschap. Je leert dus niet alleen alle massagetechnieken en de achtergrond van deze specifieke soorten van massage. Maar leert deze cursus ook om te ondernemen. Hoe zet je een eigen onderneming op en begin je met een eigen massagesalon?

Van het inschrijven bij de kamer van koophandel tot het doen van de boekhouding. Het zijn allemaal elementen waar u mee te maken krijgt wanneer u een eigen bedrijf gaat starten.

Het mooie van deze cursus is dat je de theorie in praktijk kunt brengen bij de mensen in je directe omgeving. U kunt de verschillende massagetechnieken uitproberen en oefenen op uw partner en of andere familie leden en natuurlijk vrienden.

Wanneer u met deze NHA cursus een eigen massagesalon beginnen start. En u verteld dit aan de mensen om u heen. Dan zult u al merken dat er veel gegadigden zijn die zich als proefpersoon aanbieden.

Leer alles wat er te leren valt over massage en het starten van een eigen salon. U krijgt nu bij uw inschrijving een Gratis handboek ‘in 10 stappen naar je eigen zaak’

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NHA Eigen Massagesalon Beginnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Titel

Ga naar de bovenkant