NHA Cursus Latijn leren.

 186.00

Met deze Cursus Latijn leert u naast het spreken en schrijven van de taal ook over de invloed die de Romeinen op de moderne westerse talen hadden, cultuur en beschaving.

Artikelnummer: LATIN Categorieën: ,

Beschrijving

Latijn leren is erg populair, vooral in bepaalde vakgebieden is het een must, denk aan de medische wereld, in de wetenschap wordt het veel gebruikt, en in de rechten komt het veel voor. Naast professionele redenen, kan het ook zijn dat u Latijn leren wilt omdat het oude Rome en het Romeinse tijdperk erg interessant vind. Latijn heeft wat dat betreft een rijke geschiedenis. Met de NHA Cursus Latijn leren, komt alles aanbod, van de geschiedenis tot het daadwerkelijk leren van deze universele taal.

Cursus Latijn leren.

De reden waarom iemand een cursus Latijn leren wilt volgen zijn uiteenlopend. Zoals hierboven beschreven kan het om werk en carrière gerelateerde redenen zijn. Maar ook om privé redenen willen veel mensen deze bijzondere taal leren. Denk aan het helpen van uw kinderen bij hun Latijns studie. Ook zult dankzij deze taal, veel over andere moderne westerse talen leren.

Waarom een cursus latijn leren?

Hieronder volgen enkele tips en suggesties waarom je een cursus Latijn leren zou kunnen volgen.

  • Latijn is een universele taal die overal op de wereld hetzelfde is. Vooral in bepaalde vakgebieden zoals rechten, medicijnen en in de wetenschap wordt deze taal veelvuldig gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om in de biologie of zorgsector ziektebeelden en andere termen te benoemen zodat elke arts en verpleegkundige waar dan ook ter wereld dit begrijpt.
  • Uw algemene kennis neemt toe bij het volgen van een cursus latijn. Wanneer u Latijns leert, dan leert u bijvoorbeeld medicijn recepten en doktersadviezen beter te begrijpen. En kunt u alle bloemen en planten die in u tuin staan benoemen en herkennen.
  • Veel westerse talen vinden hun oorsprong in het Latijn. Denk aan de talen, Spaans, Italiaans, Portugees om een paar voorbeelden te noemen. Ook onze eigen taal Nederlands heeft invloeden vanuit het Latijn.

U begrijpt dat u met een cursus Latijn leren, niet alleen Latijn leert. Maar ook de geschiedenis, het ontstaan de rijke Romeinse cultuur leert u meer over. U zult andere talen beter gaan begrijpen en met name de grammatica en waar woorden vandaan komen.

Deze NHA Cursus Latijn leren is voor zowel beginners als mensen die al gemiddeld Latijns spreken. Je volgt deze thuisstudie met of zonder hulp van een privédocent. De studie volg je in je eigen snelheid. Je leert waar en wanneer je wilt.

Klik hier voor meer NHA cursussen en opleidingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NHA Cursus Latijn leren.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Titel

Ga naar de bovenkant