Kroatisch leren

Kroatie is een mooi land met een zeer rijke cultuur, kust en met een erg mooie taal. Het land is niet voor niets geliefd bij veel mensen en dit wordt elk jaar alleen maar meer. De kans dat jij Kroatisch wilt leren wordt daarmee ook alleen maar groter. Daarom hebben wij voor jou in ons overzicht alle cursussen Kroatisch voor je verzameld bij de erkende thuisstudie opleiders.

Bij de NHA cursussen kun je kiezen uit Kroatisch leren voor beginners en gevorderden. Bij LOI opleidingen en Laudius bieden ze deze cursus Kroatisch ook aan. Alleen de prijs en de studieduur kan verschillen. Kijk daarom wat jou het meest aanspreekt.

Cursussen Kroatisch.


Naam Soort Duur Prijs
NHA Kroatisch voor beginners Taalcursus 12 maanden € 178,- Meer informatie
NHA Kroatisch voor gevorderden Taalcursus 12 maanden € 178,- Meer informatie
NHA Kroatisch voor beginners en
gevorderden
Taalcursus 15 maanden € 247,- Meer informatie
LOI Kroatisch spreken en schrijven
voor beginners
Taalcursus 10 maanden € 269,60 Meer informatie
Laudius Kroatisch voor beginners Taalcursus 3 maanden € 29,90 Meer informatie

Kroatisch voor beginners en gevorderden.

Het Kroatisch is een erg mooie taal wat afstamt van het Servo-Kroatisch. Dit was de taal die gesproken werd toen Kroatië nog onderdeel uitmaakte van Joegoslavië. Echter zijn Servisch en Kroatisch twee talen die dan wel erg op elkaar lijken, maar kenmerkende verschillen hebben. Zo zijn bij beide talen de grammatica en de spellingregels verschillend.

Het land is na de Balkan oorlog weer goed uit het dal geklommen en langzaam maar zeker gaan er steeds meer mensen op vakantie naar Kroatië. Dit kan een reden zijn om Kroatisch te leren spreken en schrijven. Iedereen heeft weer een eigen reden waarom het spreken en scrhijven van Kroatisch handig kan zijn. Het kan puur hobbymatig zijn, voor plezier of zakelijk.

Wanneer je een bedrijf, café of restaurant wilt openen in Kroatië. Dan is het zeer raadzaam om te taal te spreken. Waarom? Engels spreken ze in Kroatië over het algemeen ook wel, echter zijn niet alle documenten in het Engels waardoor je bepaalde wetten en regels niet zult begrijpen. Daarnaast is Kroatië een lastig land als het aankomt op een bedrijf runnen. En is een cursus Kroatisch leren voor beginners en of gevorderden te adviseren.

Er zijn natuurlijk meerdere cursussen Kroatisch. Zo kun je ook naar de avondschool voor de opleiding Kroatisch. Toch kiezen de meeste mensen tegenwoordig voor het online leren van de Kroatische taal. Je studeert in je eigen tijd en tempo, vanuit je eigen comfort. Daarnaast kun je net zoals bij een klassikale opleiding en cursus ook vragen stellen aan je privé docent. Het enige verschil is dat je bij een thuisstudie de docent voor jezelf hebt en niet hoef te delen met een hele klas.

Cursus Kroatisch leren

Voordelen van een thuisstudie.

  • Geen toelatingseisen, iedereen kan een taal leren!
  • Bepaal je eigen studietempo.
  • Professionele coaching en advies aanwezig.
  • Officiële diploma’s en certificaten.
  • Leren waar en wanneer je wilt.
  • Leuke aanbiedingen!