Net als met alles kunnen er tal van redenen zijn waarom je opzoek bent naar een 1 jarige MBO en HBO opleidingen. Wellicht heb je al een studie gevolgd en wil je iets dat daarop aansluit van toegevoegde waarde maar wil je niet weer 4jaar in de schoolbanken zitten. Het kan ook zijn dat er in verband met de studiefinanciering haast bij is en je daarom misschien nog maar 1 jaar of 2 jaar de tijd hebt. Wat de reden ook is in de meeste gevallen, wanneer je zoekt naar 1 jarige MBO en HBO opleidingen, uitkomen bij een thuisstudie.

1 Jarige MBO en HBO opleidingen.

Er zullen ook klassikale 1 jarige MBO en HBO opleidingen zijn. Echter zijn je kansen groter wanneer je dit in de vorm van een thuisstudie zoekt. Deze vorm van deeltijd opleiding, geeft je de mogelijkheid om een studie in je eigen tempo en tijd te volgen. Waardoor je de studieduur aanzienlijk kunt beïnvloeden. En dat niet alleen, het aanbod in 1 jarige MBO en HBO opleidingen is bij de thuisstudie onderwijsinstellingen erg groot.

Omdat je een thuisopleiding volgt kun je zelf de studieduur bepalen. Je kunt leren waar en wanneer jij dat wilt. Eventueel naast je werk of een andere studie. Bij de verschillende aanbieders op hun website kun je in een mooi overzicht alle 1 jarige MBO en HBO opleidingen vinden. Hoewel er een studieduur bij vermeld staat is dit enkel een indicatie. Dit is gemiddeld genomen de tijd die je nodig hebt om een thuisstudie af te ronden. Zet je ene tandje bij of ben je een snelle student, dan kan het sneller. Wil je het op je gemak doen? Dan is dit geen enkel probleem. Er is geen minimale of maximale tijd waarin je een thuisstudie moet afronden. Alleen de tijd die je jezelf geeft.

Waar vind je 1 jarige MBO en HBO opleidingen?

Er zijn een paar onderwijsinstellingen die hoge kwaliteit leveren tegen een goede prijs. Daarnaast kun je ook nog genieten van voordelen zoals examen en of slagingsgarantie. In sommige gevallen spreken we zelfs van een niet geslaagd, geld terug garantie. Alle onderstaand genoemde instellingen zijn erkend en haal je een MOCW (Ministerie Van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen) of Branche erkend diploma.

NHA.

Naast een compleet aanbod in beroepsgerichte thuisstudies, heeft NHA ook een groot aanbod in MBO en HBO opleidingen. Voor een compleet overzicht en om te zien of jouw studie naar keuze er bij zit. Kun je het beste via onderstaande knop naar de website gaan. Vergeet niet dat NHA altijd een leuke aanbieding voor je in petto heeft wanneer je je inschrijft. Soms in de vorm van een gratis tablet of flinke kortingen op het lesgeld.

Naar NHA

 

 

LOI.

Meer dan 300 korte HBO programma’s. HBO Bachelor opleidingen vind je allemaal bij LOI Hogeschool. Daarmee is LOI een thuisstudie aanbieder die ook klassikaal opleidingen aanbied en zeer gewaardeerd is in het Nederlandse bedrijfsleven. Ook voor 1 jarige MBO opleidingen kun je bij het Loi MBO College terecht. Door het MCOW erkende opleidingen waarmee je snel een diploma haalt in een interesse gebied naar keuze.

Naar LOI

 

 

NTI.

Wanneer je opzoek bent naar losse modules, basis MBO opleidingen of volledige MBO opleidingen. Bij NTI hebben ze net als de twee eerder genoemde instellingen een groot aanbod met hoge kwaliteit en goede prijzen. Alle aanbieders hebben vele jaren ervaring in het onderwijs en hebben erg veel mensen al een thuisstudie gevolgd via deze aanbieders. Ook op HBO is NTI goed vertegenwoordigd. Ben je opzoek naar een Bachelor, HBO Associate degrees, post HBO of korte HBO programma’s. Je kunt eenvoudig op interesse gebied zoeken. Gebruik onderstaande knop om naar de website te navigeren en daar van een van de vele acties te genieten. Zoals: Een gratis iPad.

Naar NTI

 

 

NHBO.

Een nog jonge maar al erg succesvolle onderwijs instelling is NHBO Thuiscursus.nl Deze opleider is onderdeel van een internationaal bedrijf dat in meerdere landen zich bezig houd met thuisstudie en klassikale opleidingen. NHBO heeft meer dan 300 MBO+ opleidingen. Waarbij de gemiddelde studieduur tussen de 6 en 9 maanden is. Jouw 1 jarige MBO opleiding is daarmee dichterbij dan ooit.

Naar NHBO